Ако най-добрите идеи обикновено ви хрумват под душа, може би

...
Ако най-добрите идеи обикновено ви хрумват под душа, може би
Коментари Харесай

Как една компания наложи изцяло нова концепция за душа

Ако най-хубавите хрумвания нормално ви хрумват под душа, може би се нуждаете от нов метод за ентусиазъм – поради рекордните суши и възходящите сметки за вода, разяснява Inc.
Или пък, сходно на Карлос Гомес Андонаеги, може да разгледате климатичната рецесия като пазарна опция.

През 2010 година той е основен изпълнителен шеф на верига фитнес зали от висок клас в Мексико Сити, разказва Inc. С 25 000 клиенти, които се къпят всеки ден, Гомез открива, че облагата на компанията се изпаряват поради високите сметки за вода. Той се пробва да вкара душове със слаба бликам, само че това значи по-малко удоволствие от къпането. Затова моли татко си, някогашен инженер, да сътвори душ, който да употребява по-малко вода, без да жертва температурата и налягането.

84-годишният Емилио понижава дюзата за компресиране на течността, употребена в ракетните мотори, с цел да реализира търсения резултат. За да усъвършенства творението на татко си и да показа продукта на по-голям пазар, Гомес Андонаеги се колаборира с Филип Уинтър и Габриел Паризи-Амон, с които основава компанията Nebia.

Техен пръв вложител е Тим Кук, който финансира 2-годишна научноизследователска и развойна активност преди стартирането на Nebia в Kickstarter през 2015 година Изобретението неотложно печели известност измежду клиентите, набирайки 3,1 милиона $ капитал.

Днес, с помощта на индустриалното и маркетингово партньорство на Nebia с Moen, компания водач в производството на душове от над 70 години, душовете с ниско ползване на вода се употребяват в към 100 000 домове, което е икономисало на клиентите й милиони литри вода. Според Nebia, тяхната технология пести 65% вода в съпоставяне със общоприет душ.
А какво е идната задача на Nebia за избавяне на планетата? Бидета.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР