Ако наскоро някой е изтръгнал сърцето ви, няма нищо лошо

...
Ако наскоро някой е изтръгнал сърцето ви, няма нищо лошо
Коментари Харесай

7-те Facebook гряха след раздяла

Ако неотдавна някой е изтръгнал сърцето ви, няма нищо неприятно да си изплачете тъгата пред другари. Да надраскате болката си върху белия лист, да я удавите в спиртно море, само че за нищо на света не използвайте платформата на Фейсбук, с цел да залеете целия свят със своята кахърия. Да, от време на време е мъчно да мислим трезво, когато сме засегнати, и желаеме тутакси да се разделим с прочувствения си товар. Но няма да ни стане по-леко, в случай че изтипосаме страданието си под формата на статус в обществената мрежа. Ако въпреки всичко не може да се устискате, избягвайте най-малко главните 7 любовни гряха на раздялата във Фейсбук.

1. Не тръбете за разлъката си надлъж и нашир
Доста е изкушаващо да напишете серия от статуси, в които информирате всички какъв брой сте самотни, изоставени и лишени от любовта на живота си. Но едно от нещата, които никога не би трябвало да излагате на показ във Фейсбук, са същинските ви чувства, подбудени от раздялата.
Най-вероятно си мислите, че когато вашият някогашен ще види какъв брой сте съкрушени, ще си счупи краката, с цел да се върне още веднъж в прегръдките ви. Истината е, че това се случва толкоз рядко, че шансът да сте идващият галактически екскурзиант, е много по-постижим.

2. Декларациите „ Липсваш ми”
Дори и да ви липсва повече от утринния душ и усещате всяка секунда празното пространство, овакантено от него, по-добре избягвайте да заривате стената си с голям брой манифести за неговата липса.
Разбира се, ще мине прочут интервал преди да спрете да се събуждате с мисълта за него. През това време обаче не изливайте нещастието си върху главите на приятелите си в обществената мрежа. Ако крайната ви цел е в някакъв миг да си го върнете, сигурно тази „ липсваща” сърцераздирателност не е най-хубавият ви коз. Всъщност може да се окаже, че точно тези статуси, цялостни със сантиментално мрънкане, ще му дадат задоволителен кураж, с цел да стартира да се среща и с други сътрудници, знаейки, че ви липсва и че сте подготвени да го приберете назад, когато му скимне.

3. „ Обичам те. Не мога без теб "
Нищо не крещи меланхолия по този начин, както този пост. И не се заблуждавайте. В условия на разлъка тези думи въобще не звучат сантиментално. Тези срички, изтипосани във Фейсбук, може да го накарат единствено да загуби интерес към вас. Ще му оказват помощ да прозре какъв брой сте обезверени. Никой няма потребност от хленчещи хора до себе си. Всеки избира слънчеви и уверени човечета за обичани същества.

4. Снимки от новия ви начин на живот
Може и да си мислите, че в случай че някогашната ви възлюбена види какъв брой се забавлявате без него в компанията на други мъже, ще се заслепи от ревнивост и яд и ще препусне с гневна скорост назад към вас. Не качвайте фотоси или статуси, свързани с всички купони, на които сте били. И за нищо на света не тагвайте новите си мъжки познати поименно. Този жест на хвалба е транспарантен и демонстрира ясно вашите претекстове и отчаяност. Не се набивайте на очи във Фейсбук след разлъка. Няма нищо неприятно в това да се срещате с други господа, само че няма потребност да го схваща цялото човечество.

5. „ Вземи ме обратно”
Статуси, в които го молите да ви приюти още веднъж при сърцето си, са АБСОЛЮТНО неразрешени, девойки. Първо, нищо не е по-непривлекателно за мъжа от жена, която се предлага унизително, употребявайки Фейсбук. Особено когато той ви е споделил, че не желае да има връзка с вас. Нищо не е в положение да се върне при вас, в случай че не желае. Не го молете нито в обществената мрежа, нито посредством имейли, нито посредством смс, нито посредством телефонни диалози.

6. Не пишете любовни очерци
След разлъка напълно обикновено е вашите усеща да варират от тотална липса до проклинането на тогавашния ви обичан вдън гори тилилейски. От това да си спомняте сладката си обич с него, до това по какъв начин е решил да ви зареже без доста пояснения. Въпреки тези безредни чувства, които ще ви държат влага идващите няколко седмици и месеци, по-добре да не пишете за тях във виртуалното пространство. По-добре си купете тетрадка от книжарницата и записвайте в нея всичко, което ви терзае. Любовните очерци във Фейсбук са с наложено ембарго.

7. Не въвличайте приятелите му
За нищо на света не въвличайте приятелите му в постразделителната аритметика. Колкото и да ви се желае да изкоментирате някой пост на негов приятел, не го правете. Или в случай че решите да не уважите този завет, то най-малко не клеветете бившето си гадже. Това ще направи обстановката още по-взривоопасна. Неговият приятел ще то отбрани без значение какво е направил експартньорът ви. Ако си мислите, че непрекъснатото увещание за вашето битие под формата на статуси и мнения по стените на Фейсбук френдовете му ще ви го върне – помислете още веднъж. Запазете достолепието си. Ако е писано да сте дружно, ще намерите път един към различен. Фейсбук обаче не е директна пътека към любовта.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР