Ако наистина искате да спасите кожата си, опитайте се да

...
Ако наистина искате да спасите кожата си, опитайте се да
Коментари Харесай

Никога не спорете с тези зодии, ако искате да спасите кожата си

Ако в действителност желаете да спасите кожата си, пробвайте се да избегнете борбата със следните зодиакални знаци.
Овен
Овенът е подготвен да отбрани позицията си до триумфален край. Той ще е нащрек, до момента в който ентусиазмът се подхранва от горделивост и експанзия. Щом започнете да спорите с Овен, той приема, че се пробвате да го обидите. Няма се спре, пред нищо, с цел да ви стъпче.
Овенът е високо образован и в никакъв случай не избира честния метод да се състезава. Благодарение на своята природа, няма да спре, до момента в който не завоюва безусловна победа над съперника.
Няма потребност да се опитвайте да спорите с представител на зодия Овен. Дори не става въпрос, дали сте прав или не. Победата му е в забрадка вързана.
Везни

Кой би си помислил, че Везните, с манията си за естетика и извънреден самоконтрол, ще бъдат в този лист. Ако един път сте се пробвали да спорите с Везни, несъмнено сте усетили присъщото им пасивно-агресивно държание. С лека усмивка на лицето, те ще ви победят.
В резултат на всеки спор с Везни, няма да сте задоволени от развръзката. Всичко, което сте желали да предадете, е освен противоречащо на позицията, само че и на здравия разсъдък. Сякаш спорите със стена, която в последна сметка печели всеки спор. Везните няма да се кълнат, с цел да ви уверят в тезата си. Те просто ще гледат, кимат с глава и ще се усмихват, без да вършат, каквото и да било.

Лъв
Лъвът е лакомец, който възприема всяка свада като въпрос на чест. Винаги е убеден, че е прав. В спор с представител на зодия лъв, очаквайте аргументът да се развие по изцяло непредсказуем сюжет. Лъвът има податливост да манипулира думите на съперника си, карайки го да се усеща като същински простак.
Всичко, което споделя отсрещната страна се възприема автоматизирано за погрешно. Те са уверени, че съществува единствената същинска позиция и тя е тяхната.

Дева
Представителите на тази зодия от Зодиака са перфекционисти. Те възприемат за блян единствено своята истина. Тази истина може да няма нищо общо с действителността и изключително с вашата действителност. Девите постоянно имат какво да кажат. Те няма да се изгубят в обстановки, когато от тях се изисква горчивата истина.
Едва ли ще желаете да спорите с Девата, тъй като може да се оплетете. Единственото, което може да извършите, в случай че попаднете в спор с Дева е да кимнете с глава, да се усмихнете. Така мъчително ще изчакате момента, когато най-сетне всичко ще завърши.

Близнаци
В спор, Близнаците постоянно се държат по този начин, че като че ли желаят да ви спасят. Те се придържат към позицията, че са тук и в този момент, единствено с цел да вършат положително и да не наскърбяват никого. Освен, несъмнено, когато не сте съгласни с тях. Те не спорят с вас. Те ви избавят. Основната им цел е да „ загреете “. Близнаците знаят всичко най-добре и точно тази позиция може да вбеси всеки, попаднал в спор с тях.
Те постоянно знаят кое е най-хубавото за вас и не одобряват непознати версии в това отношение. Близнаците не се интересуват от вашата позиция. Те по всевъзможен метод се пробват ви да убедят, да приемете единственото същинско, а точно тяхното изказване.
Инфо: iwoman

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР