Ако мислите, че не сте щастливи сутрин, когато се събудите,

...
Ако мислите, че не сте щастливи сутрин, когато се събудите,
Коментари Харесай

Вълшебните думи на Далай Лама, с които привличате щастието

Ако мислите, че не сте щастливи заран, когато се разсъните, то този съвет на един влъхва ще ви бъде в действителност потребен.


По време на изявление Далай Лама беше запитан какво го изненадва най-вече на този свят и каква е същността на живота. Отговорът му ще ви накара да спрете и да се замислите върху пътя, по който вървите.


Сутринта е част от деня, в която би трябвало да се заредите с позитивна сила, съпричастност, обич, благополучие... Както стартира сутринта, по този начин може да стартира и целият ви ден.

Ако желаете да ви се появят благоприятни условия, да ви се отворят порти, да съумеете, би трябвало заран да си поставите явен проект, кое е най-важното за вас.

Когато започнете новия ден провиснал, щастлив и изпълнен с нова сила, той се трансформира в прелестен миг от живота, който се претърпява като подарък и се приема като благословия.

Как да започнете сутринта щастливо – Далай Лама показва, че би трябвало да произнесете следните фрази:


„ Сутрин, когато се разсъните, започнете деня си с тези мисли: Днес съм признателен, разсъниха се. Жив съм, имам този човешки живот и няма да го пропилея. Насочвам цялата си сила към развиване, да отворя сърцето си за другите и да прогресирам за благополучието на всички. Ще имам положителни мисли за другите. Няма да им се дразня или да им мисля неприятно. Ще направя всичко по силите си, с цел да оказа помощ на другите. "

Чрез тези фрази вие укрепвате емпатията, духа на общността, само че също по този начин упражнявате признателност, че сте тук, че ви е препоръчана тази опция. Благодарен човек е този, който пораства, бъдете този източник на благоденствие и наслада, постоянно си заслужава!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР