Ако министърът (на вътрешните работи - бел.ред.) продължава да си

...
Ако министърът (на вътрешните работи - бел.ред.) продължава да си
Коментари Харесай

Денков: Вътрешният министър тръгна в правилната посока, няма причина за оставка на спортния

" Ако министърът (на вътрешните работи - бел.ред.) продължава да си затваря очите и да замазва проблемите, тогава щях да си подам оставката, само че той потегли в вярната посока, уповавам се да извърви този път докрая ". Това съобщи министър председателят Николай Денков от летище София, където посрещна женският шахматен тим на България, станал европейски първенец.

" Трябва да продължат инспекциите и тези, които биеха хора, елементарни протестиращи, публицисти, да изоставен структурите на вътрешното министерство. Това обаче са дребна част от служителите на реда. Искам горещо да благодаря, че останалите не бяха изкушени от безобразията ", съобщи министър председателят.

На 17 ноември, ден след митинга против управлението на БФС, от ПП-ДБ желаеха оставката на вътрешния министър Калин Стоянов. В неделя (19 ноември) министър председателят Николай Денков съобщи, че ще се отнесе към Стоянов съгласно това по какъв начин министърът ще оцени и ще реагира на сигналите за полицейско принуждение по време на митинга. Ден по-късно министър председателят към този момент съобщи, че министърът би трябвало да осъди насилието, или самият той ще подаде оставка.
 
" Видях, че Стоянов е оповестил, че трима чиновници са освободени. Това е знакът, който Министерство на вътрешните работи дава, че насилието не може и не би трябвало да бъде оставено безнаказано. Трябва да продължат инспекциите и тези, които биеха паднали хора, публицисти и елементарни протестиращи, би трябвало да изоставен Министерство на вътрешните работи ", съобщи Денков.
 
" Спортният министър има моята цялостна поддръжка. Не знам за какво му желаят оставката. Не съм видял нито една причина, заради която той да бъде подложен на критика ", акцентира Денков.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР