Ако Красимир Каракачанов е толкова важен за правителството, по-добре да

...
Ако Красимир Каракачанов е толкова важен за правителството, по-добре да
Коментари Харесай

Марешки иска Каракачанов да се извини за сцените в Габрово

" Ако Красимир Каракачанов е толкоз значим за държавното управление, по-добре да си върви цялото държавно управление. " Така водачът на партия " Воля " Веселин Марешки разяснява ескалацията на напрежение в Габрово и незабавната среща в Министерски съвет, свикана от вицепремиера Красимир Каракачанов.

Според Марешки абсурдът в Габрово е инсценировка, с цел да се вдигне позасъхналият рейтинг на Каракачанов, която в този момент се чудят по какъв начин да потушат.
Той съобщи, че Каракачанов дължи опрощение на целия български народ за срамните подиуми в Габрово.

От " Воля " упорстват да се ревизира дали Каракачанов не е направил закононарушение на границата, а още от на следващия ден партията ще стартира да се " занимават с този човек и да му желаят оставката ".

" Ако се потвърди, че това е инсценировка, ще го гоним до гроб ", закани се Марешки и уточни, че е извънредно време да се освободи българското държавно управление от безбожници и безродници.

Лидерът на " Воля " посочи, че постоянно преди изборите ромите отиват и бият някого. Марешки счита, че Каракачанов трябвало да си отиде с приятелката му Валери Симеонов.

" Да го оставим Каракачанчето и той с Валерката ще си отиде там, където му е мястото ", нападна Марешки вицепремиера.

По думите му Каракачанов е български подкупник, тъй като споделя къде са слабите места на границите ни.

Той недоумява за какво вицепремиерът и боен министър е нарекъл българските родолюбци, които са подготвени да пазят границите ни, " сульовци и пульовци ". /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР