Ако краищата на косата ви се чупят, тя ще се

...
Ако краищата на косата ви се чупят, тя ще се
Коментари Харесай

Всички Си Мислиха, Че Съм Си Сложила Екстеншъни, А Косата Ми Дръпна Цели 10 См За 1 Месец Благодарение На Тази Маска

Ако краищата на косата ви се чупят, тя ще се задържи на една и съща дължина, без значение от обстоятелството, че пораства по малко всеки минал ден, написа " За дамата ".

Използвайки шампоан, който освен укрепва косата, само че също по този начин усъвършенства и силата й, дружно с други защитни средства бихте могли да поддържате дължината на косата си такава, каквато подхожда на ежедневния й напредък.

Защо от време на време косата не пораства?

Чупенето на краищата на косата е една от аргументите, поради която по-голямата част от дамите не могат да поддържат растежа на косата си. Косите им нарастват до избрана дължина и по-късно стартират да се чупят. Това би могло да бъде породено от несъразмерна топлинна обработка, влага или неналичието на банкет на избрани хранителни субстанции, от които тялото се нуждае, с цел да поддържа косата мощна и да й обезпечи здравословен напредък.

Превантивни ограничения

Нашата коса се нуждае от избрани хранителни субстанции, с цел да се насърчи растежа на здрава коса. Трябва да се употребява здравословна храна, съдържаща:

• Протеини

• Витамин С

• Желязо

• Биотин

• Витамин А

• Омега-3

• Витамин Е

• Селен

• Цинк

А добре балансиранта храна, която съдържа всички хранителни субстанции, би могла да ви помогне да имате здрава и мощна коса, само че вие можете да й дадете прибавъчен подтик, правейки маска за коса, цялостна с тези хранителни субстанции и да я прилагате няколко пъти в седмицата. Косата ви ще стартира да пораства по-бързо, ще стане по- мощна и по-дълга с до 10 см на седмица.

Банани? Бананите са супер плодове, които биха могли да оказват помощ на косата ви да пораства по-бързо и да стане по-силна. Тези невероятни плодове са отлични за растежа на косата, тъй като са цялостни с цинк, калий, желязо, витамини А, В, С и други потребни субстанции. Те също по този начин имат способността да хидратират косата и кожата на главата.

Скрити благоприятни условия Съществуват доста предписания за маски за коса с банан, само че тази рецепта съдържа всичко належащо, с цел да обезпечи на косата ви съществени хранителни субстанции за по-бърз напредък.

Маска за коса осигуряваща по-бърз напредък на косъма За тази рецепта са ви нужни следните артикули:

• 1 банан

• 2 яйчени жълтъка

• кокосово мляко

• пчелен мед

• зехтин

Вземете всички съставки и ги смесете в кухненски робот, нанесете сместа върху косата си и я оставете за 30 минути, до момента в който сте под душа или поставете от горната страна топла влажна забрадка. След 30 минути измийте косата с шампоан, както нормално.

Как работи тази маска? Комбинацията от съставки ви разрешава бързо и елементарно да подобрите здравето на косата си. Бананите обезпечават витамини и влага за косата, нужни за това косата ви да не се начупва. Жълтъците дават на косата ви кератин – характерен протеин, който участва в човешката коса. Използвайки жълтъци в тази рецепта, вие ще възстановите загубата на кератин, който защищава косата от увреждане. Кокосовото мляко работи навътре в косъма, с цел да го овлажни.

Медът и зехтинът са натурален еликсир, който омекотява косъма и прави косата по-гладка. Има много разнообразни артикули на пазара, които биха могли да ви дадат същите резултати като тази рецепта, само че те също по този начин ще вкарат в косата ви и химикали, от които тя не се нуждае. Всичко в тази рецепта, несъмнено е натурално. Вие ще спестите пари и ще спасите косата си от повече увреждания, просто отидете в кухнята и си направете своя лична здравословна и изцяло естествена маска за коса.
Tags: ОЩЕ ЗА ЖЕНАТАМАСКИМЕХЛЕМИГРИМИРАНЕ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР