Ако, като мен, все още имате кутията Quality Street върху

...
Ако, като мен, все още имате кутията Quality Street върху
Коментари Харесай

Ботушите намаляват цената на красивото великденско яйце, което означава, че получавате 10 продукта за £8

Ако, като мен, към момента имате кутията Quality Street върху хладилника и обезверено се пробвате да ги предадете на всички гости, които идват за чаша чаша, тогава мисълта за още повече подарен шоколад през Великденския уикенд може да е прекомерно непоносима. Но може да бъде най-хубавото решение.

Поради всеобщото търсене търговецът на дребно за здраве и хубост върна великденското си предложение „ Малки луксове “ за 2024 година и купувачите могат да получат отстъпка, в случай че работят бързо. Обикновено £45, само че тези, които употребяват кода на касата, ще могат да го получат за £40 - което е много впечатляващо, когато шоколадовите яйца Extra Thick на Hotel Chocolat тежат £29,95, като Harvey Nichols съхранява яйце от лотос Асортимент от шоколадови клинове за £70.

Подаръкът идва в кутия с форма на яйце, която може да се употребява наново като сезонна украса или да се резервира за предпазване на всевъзможни великденски украшения до идната година. Вътре са като Liz Earle и No7, дружно с само че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР