Ако изведнъж сте забелязали, че има по-малко канали на вашия

...
Ако изведнъж сте забелязали, че има по-малко канали на вашия
Коментари Харесай

Изключването на Freeview оставя вашия телевизор без часове съдържание - 7 канала са изчезнали завинаги

Ако внезапно сте забелязали, че има по-малко канали на вашия Freeview TV, не сте сами. Седем услуги преди малко бяха затворени дефинитивно, оставяйки потребителите на тази безвъзмездна за потребление платформа с малко по-малко наличие. Всички промени се дължат на затваряне на радиостанции, което значи, че тези, които са се присъединили, към този момент ще би трябвало да слушат през своя смарт високоговорител, телефони или таблети.

Каналите, които в този момент липсват от Freeview, включват Greatest Hits Radio, Hits Radio, Kerrang! Radio, KISS Fresh, KISSTORY и Magic Radio - Absolute Radio също ще затвори вратите си за Freeview, само че чак на 10 май.

Не е ясно за какво станциите са отстранени, макар че се счита, че слушането на радиото през Freeview не е толкоз известен, колкото на други устройства, и просто не си коства инвестицията за притежателите на каналите.

Не единствено Freeview пропуща, защото станциите също затварят Sky и Virgin – смяна, която се организира в края на предходната година.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР