Ако изведнъж сте открили объркваща червена точка на кожата си,

...
Ако изведнъж сте открили объркваща червена точка на кожата си,
Коментари Харесай

Имате ли такива бенки и трябва ли да се притеснявате и да ходите на лекар за тях

Ако внезапно сте разкрили объркваща алена точка на кожата си, не се тормозете. Екипът ни разбра за какво се появяват и по какъв начин да попречите на разпространяването им.

Ангиомът е дребен незлокачествен израстък, който се състои от кръвоносни съдове. Има 2 съществени аргументи за неговото развиване:

1. Възраст. Много хора получават ангиоми на 30 или повече години. По предписание в този случай тя наподобява на дребна изпъкнала черешова бенка и се намира основно по тялото, ръцете и раменете. Такива ангиоми се предизвикват от елементарни възрастови промени на кожата и кръвоносните съдове.

2.Здравни проблеми или неверен метод на живот. Ако ангиомът наподобява като леке ​​и стартира съдово разклоняване, това може да означава проблеми с черния дроб, съдови болести или хормонален срив.

Ако внезапно забележите, че позната алена бенка ненадейно трансформира размера, формата или е почнала кървене, по -добре е да се консултирате с доктор допустимо най -скоро. Ангиомите нормално не са причина да бързате към болничното заведение. И въпреки всичко, с цел да сте в сигурност, по -добре е да ги споменете при идната си планувана среща.

Също по този начин е добра концепция да се погрижите ангиомите да не се появяват в бъдеще. Най -добрата предварителна защита е здравословният метод на живот и уравновесеното хранене. Пийте сокове и доста вода, яжте пресни зеленчуци и не забравяйте за здравословни мазнини като авокадо и зехтин. Тези елементарни правила ще ви оказват помощ да поддържате кожата си чиста и млада, а тялото – крепко.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР