Ако искате да изпитате повече любов в живота си, трябва

...
Ако искате да изпитате повече любов в живота си, трябва
Коментари Харесай

Тайната за намирането на истинската любов

Ако желаете да изпитате повече обич в живота си, би трябвало да извършите едно значително нещо. Трябва да си разрешите сами да станете по-чувствителни. Колкото по-чувствителни сте, толкоз повече обич ще бъдете в положение да чувствате вътре в себе си и да излъчвате през сърцето си към другите и към себе си. Да бъдеш сензитивен значи да бъдеш отворен, уязвими и податлив да чувстваш тъкмо това, което те е боязън да почувстваш. Означава да бъдеш подготвен да се изправиш пред това, пред което не успяваш да се изправиш вътрешно. Нечувствителните хора ограждат в стени това, пред което не могат да се изправят или което не желаят да почувстват. Болката е била прекомерно огромна в някакъв миг и по тази причина считат себе си за прекомерно дребни, с цел да съумеят да намерят покоя вътре в болката. Иска се дълбока храброст, вътрешна мощ и духовна увереност, с цел да избираш непрестанно чувствителността над всичко друго по пътя на живота си.

Да избереш пътя на сензитивност значи, че желаеш да бъдеш в действителност жив. Отворен си да чувстваш раните, които другите задържат в тялото си, както и това, което е заровено надълбоко вътре в самия теб. Това предпочитание да усещаш раните е вратата, с цел да чувстваш любовта и да изцелиш това, което се нуждае от обич. Ако затвориш вратата на чувството на болката, ти обръщаш тил на любовта. А дълбокото съчувствие към себе си (и към другите) се ражда точно по този път към по-висока сензитивност. Той е една от най-съществените и постоянно подценявани съставки от пътуването към себереализацията и просветлението.

В началните стадии на завръщането към чувствителността на съществото ви, ще се почувствате като че ли сте изложени на риска да бъдете засегнати от категоричността на света. Ето за какво е витално значимо да се научите по какъв начин да оставате свободни от клопката на самозащитата на егото, тъй че в никакъв случай да не приемате нищо персонално. Само дребната безсилна персона усеща нуждата да се отбрани, да се защищити, да се скрие и да избяга. Истинската ви сияйна Същност постоянно прегръща и се движи към болката с обич, съчувствие и амнистия. На пътя към по-висше схващане вие ще откриете, че сърцето е в непрекъснато положение на агресия и схватливост. Практикуването на тази парадигма е извънредно мощно, тъй като сърцето непрестанно се уголемява и се трансформира във все по-ярка топка от наслада, лекост и възторг. Само по пътя на сърцето се ражда същинското съчувствие, което ви разрешава да съхраните непрекъснатото положение на сензитивност.

„ Не отговаряйте на гнева. Когато няма обич, не си тръгвайте.
Вашата цел е да бъдете проводници на обич, а не да убеждавате, не да очаквате, че всички ще ви слушат, ще ви схващат или ще ви оказват помощ. Помнете, че служите абсолютно, без упования. “ ~ Бабаджи

Да бъдеш по-чувствителен придвижва всеки отговор, жест и дума през сърцето ти. Можете да махнете филтъра, съдията и критикът във вас стопират да ви защищават и сте свободни и същински. Старите стени сред вас и света се срутват някъде надолу. Можете да откриете, че елементарният живот е надълбоко оргазмено прекарване, тъй като това разширено умерено сърце топи всичките ви страхове и системи за защита, които даже не сте осъзнавали, че имате. Това същинско отваряне на сърцето е пътят към същинското прояснение, което е мощно заразно и не може да бъде спряно. След като един път усетите усета му, в никакъв случай повече няма да заседнете в свитото положение на паника или боязън. Отделете време, с цел да изберете да бъдете чувствителни. Направете тази седмица най-хубавата седмица от живота си! Станете по-чувствителни и животът ви ще стане по-ярък, бляскав и необикновен с това, което в никакъв случай не сте мислили, че е допустимо.

Ако желаете едно практическо упражнение, с цел да станете по-чувствителни през тази седмица, пробвайте това. Вие можете да се преместите към по-високата сензитивност с 3 вълшебен вдишвания. Всеки път, когато се чувствате реактивен, когато по табиет се задействат защитните ви механизми или стартирате да се затваряте прочувствено, дайте си няколко секунди, с цел да навлезете във вътрешността в себе си и да почувствате къде в тялото ви се образува стена. Стената може да се прояви като стягане, напрежение, обща тревога или даже прекъсване на дишането ви. Използвайте идващия миг, с цел да дишате в това напрежение и почувствате по какъв начин стената сред вас и него се трансформира в топло течно възприятие. След това с второто надълбоко поемане се слейте с тази течна стена от светлина. Станете самата стена. На третото поемане си представете необятната открита Вселена вътре и отвън вас. Слейте се с необятността, почувствайте просторната тишина към вас и чувството, че можете да се разширите в безкрайността. Отпуснете се толкоз надълбоко, колкото можете в този опит. Ако някоя застояла сила или стена се пробва да се образува още веднъж, просто започнете процеса изначало с първия мирис. Наслаждавайте се!

„ Пуснете се от концепцията, че не се осъзнавате като все вездесъща, непроменима и неизразима действителност. Когато не искаш нищо, не търсиш нищо, не очакваш нищо, Върховното Състояние ще пристигна при вас неканено и ненадейно. Това е всичко. “

Инфо: http://evolife.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР