Ако искаше да бъде с теб, щеше да бъде с

...
Ако искаше да бъде с теб, щеше да бъде с
Коментари Харесай

Спри да го чакаш – неговата нерешителност е всъщност неговото решение

Ако искаше да бъде с теб, щеше да бъде с теб. Заслужаваш повече.

В 99% от времето, ходенето по срещи няма смисъл.

С всичките способи да се запознаваш и приказваш с мъже – както онлайн, по този начин и в действителния живот, шансът да се объркаш и да разчиташ сигналите погрешно е изумително огромен. А това да се опитваш да четеш сред редовете е още по-пагубно.

Да, може и в действителност да е пропуснал втората ви среща, тъй като колата му се е развалила посред автомагистралата и му се е наложило да спре кола на стоп, с цел да се добере до най-близката бензиностанция, само че също по този начин може и да те прави на глупачка.

Най-тъжната част е, че в множеството от случаите, няма и да схванеш истината.

Макар и постоянно да съм считала, че е значимо да вярваш в положителното у хората, при ходенето по срещи би трябвало да поставяш себе си преди всичко. Трябва да бъдеш почтена със себе си, с цел да прецениш дали мъжът е искрен за обстановката, която ви пречи да бъдете дружно, или пък лъже.

Това е по-лесно да се каже, в сравнение с да се направи, тъй като когато харесваш един мъж, ти се желае той да е единственият. Игнорираш всяка алена светлина и всеки сигнален сигнал с вярата, че добротата, която знаеш, че той има, ще надделее над нелепостите, които ти приказва и прави.

Звучи налудничаво, нали?

Е, най-хубавият метод да успееш да преодолееш прочувствената си обвързаност е да мислиш за съответната обстановка допустимо най-логично. Какво в действителност ви пречи да бъдете дружно? Той поставя ли старания да позволи проблемите допустимо най-бързо? Сравни това, което споделя с това, което прави.

Ако осъзнаваш, че си играе с истината, а не ти я споделя непосредствено или че напряко те подвежда (причината надали е по-различна от това, че желае секс), остави го. Не оставяй сладките му приказки да те заблудят.

Ако искаше да бъде с теб, щеше да бъде с теб. Точка.

Инфо: http://www.skypodnevniche.com

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР