Ако искаме да решаваме важните теми за българските граждани -

...
Ако искаме да решаваме важните теми за българските граждани -
Коментари Харесай

Атанасова: Не е важно с кой мандат ще бъде съставен кабинет

Ако желаеме да решаваме значимите тематики за българските жители - инфлация, приходи и бюджет, би трябвало да стартираме градивни диалози за сформиране на държавно управление. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова на посещаване в Русе.

``Не е значимо с кой мандат ще бъде формиран кабинет, а да се приказва за политики и цели, само че без слагане на ултиматуми и условия сред политическите сили``, безапелационна беше тя.

`Търсим опция за сформиране на държавно управление. Най-лесно е никой да не носи отговорност какво ще се случва в страната и България да се ръководи от служебни държавни управления, назначени от президента, и без парламент``, сподели още Атанасова.

По думите й " Демократична България " търси опция да не поема отговорност ". " Не мога да си обясня инак по какъв начин Българска социалистическа партия ще бъде техен желан сътрудник за сметка на партия от едно и също европейско семейство, с която да не може да се намерят допирни точки ", изясни ръководителят на ПГ ГЕРБ-СДС.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР