Ако иска да влезе в политиката, да го направи достойно

...
Ако иска да влезе в политиката, да го направи достойно
Коментари Харесай

Сарафов се разтрепери: Страх ме е да не бъда убит! Гешев е неуравновесен човек. Искам охрана

Ако желае да влезе в политиката, да го направи почтено и да лиши прокуратурата от своето нежелано наличие. Всеки се срами от него. Аз от ден на ден считам, че отпред на институцията има невменяем човек, който е присвоил прокуратурата като частна благосъстоятелност. Това разкри Борислав Сарафов по време на брифинг.
„ Ще изнеса, в случай че се постанова, с всичко което разполагам пред Висш съдебен съвет, с цел да отстраня името на Иван Гешев. Никой не е уреждал изявление при госпожа Силвия Великова. Тя е самостоятелен публицист, който задава и неуместни въпроси.
Тъй като познавам Иван Гешев, декларирам, че се опасявам за живота си и желая защита, с цел да не се окажа погубен като различен основен прокурор. Обръщам се към господин Крум Зарков и го апелирам за съответните дейности и желая да бъда предпазен. Познавам Иван Гешев и се опасявам за своя живот “, сподели още той.
Сарафов е убеден, че нещо би трябвало да се случи, с цел да бъде изчистена прокуратурата.
„ Някой би трябвало да направи мониторинг, с цел да каже какво прави Гешев като екскурзиант в разнообразни политически събития в страната и в чужбина “, изясни още зам.-главният прокурор.
„ Не бих желал всичко да се споделя. Честно казано, искрено се надявам институцията да резервира своя морал и достолепие. Гражданите ще ни изгонят с камъни от правосъдните зали и ще бъдат прави “, безапелационен е той.
Сарафов увери, че това не е междуличностна война.
„ Зад мен не стоят политици. Аз заставам самичък, нямам пиар. Зад мен се надявам да стои жена ми “, сподели още той.
„ Аз не съм тук поради Гешев. Не ме е назначавал той преди 28 години, когато започнах работа “, приключи Сарафов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР