Ако иска, БФС да остави Михайлов още 100 години -

...
Ако иска, БФС да остави Михайлов още 100 години -
Коментари Харесай

Борисов: Ако иска, БФС да остави Михайлов още 100 години - ние няма да работим с него

Ако желае, БФС да остави Михайлов още 100 години - ние няма да работим с него. Това сподели пред публицисти в Брюксел министър председателят Бойко Борисов преди съвещанието на Европейския съвет във връзка оставката на президента на БФС Боби Михайлов, съобщи ТОПНОВИНИ.



„ Не желая да се наемам с този президент - в случай че желаят да му взимат оставката, в случай че желаят да не му я взимат...Взехме съответно решение - страната повече не желае да има общо с този футболен съюз. Полицията арестува провокаторите, ползва си закона, повдигат им се обвинявания “, уточни Борисов.

Премиерът разяснява и думите на президента, че положението на футбола е огледало на положението на страната. „ И аз мога да кажа какъвто е президентът на БФС, подобен е и президентът на страната “, разяснява министър председателят.

„ Ние няма да работим с него. Това съм споделил. Ако желаят да си го държат още 100 години. Той е там доста преди аз да съм министър председател, определен от неговата партия. Вероятно за това е тази отбрана “, уточни Бойко Борисов.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР