Ако имате здравословен проблем с възпалени стави, ето няколко съвета

...
Ако имате здравословен проблем с възпалени стави, ето няколко съвета
Коментари Харесай

Диета Чисти 30 или как въздържанието за месец ще ви излекува

Ако имате здравословен проблем с възпалени стави, ето няколко съвета по какъв начин да облекчите положението си. Режимът за хранене е на Мелиса Хартунг и се сподели Чисти 30. Подробности за този режим може да намерите в Google, само че най-общо казано - това е диета без проект.

Хранителният режим се състой в това, че един месец на би трябвало да се яде нищо тестено, нищо млечно, никакъв алкохол, без бяла и всяка друга захар, без изкуствени сладости, фасул, соя и модифицирани храни.

Разрешава се през този месец да се хапват плодове, зеленчуци, месо и риба. Може да се употребява пречистено масло и растителни мазнини като зехтин и ленено семе. От бобовите се позволява единствено зелен боб.

Вместо сандвичи яжте бистри супи - може да е зеленчукова или комбинирана от нежно телешко месо или пилешко месо. Месото може да е сварено или да е задушено със зеленчуци. Това ще помогне да се справите с вълчия апетит при започване на диетата.

В месото има триптофан, вещество което е директно обвързвано с произвеждане на серотоноиди. Колкото са по-големи равнищата на това вещество, толкоз по-добре за вас.

 Болни стави

Заменете заран кафето с билков чай или зелен чай. Излишният кофеин кара тялото да съхранява мазнини и не се изкушавайте да пиете парещ шоколад, тъй като това е напитка с 448 калории единствено в една чаша.

Не забравяйте водата! В студено време би трябвало да се пие не по малко вода от лятото. Това е належащо, с цел да се поддържа естествената обмяна на веществата. Топлата вода с лимон е отличен избор за напитка. С тези препоръки ще подобрите здравето на ставните болести и ще чувствате отлично!

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР