Ако имате задължителен набор от продукти, няма да ви се

...
Ако имате задължителен набор от продукти, няма да ви се
Коментари Харесай

20 хранителни продукта, които задължително трябва да имате

Ако имате наложителен набор от артикули, няма да ви се постанова да мислите от какво да приготвите пълноценно ядене.

Според регулаторния отдел на Роспотребнадзор всяко семейство би трябвало да разполага с бобови растения , без значение дали става въпрос за фасул, боб, грах или леща. От тях могат да се подготвят супи, котлети и гарнитури, салати, закуски и пълнежи за сладкиши.

Също по този начин е целесъобразно да се поддържат дребни ресурси от яйца в хладилника . Под всякаква форма те се считат за идеална закуска и същинско избавление за тези, които ценят всяка минута време или занапред се учат да готвят.

Друг наложителен детайл е поддържането на ресурс от зърнени храни . Елдата, оризът, просото, булгурът, овесените ядки и ечемикът могат да се съхраняват до шест месеца или повече. Те могат да се употребяват за подготвяне на гарнитури, каши, супи, тесто и доста други.

Освен това специалистите са присъединили в наложителния хранителен набор зелени зеленчуци, зеле, кореноплодни зеленчуци, лук, чесън, сол, подправки, доматено пюре, сирене, растително масло, млечни артикули, месни артикули, рибни артикули, ядки, сушени плодове и мед.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР