Ако имате профил в Инстаграм, със сигурност сте забелязали популярните

...
Ако имате профил в Инстаграм, със сигурност сте забелязали популярните
Коментари Харесай

Голямо доказателство защо да не вярваме на всички снимки преди/след

Ако имате профил в " Инстаграм ", сигурно сте забелязали известните фотоси " Преди и след " на хора, трансформирали телата си за 5-6 месеца.
Вероятно някои от тези хора са постигнали действителни резултати, само че Сам Ууд, фитнес треньор и блогър, показа, че не всички фотоси, които виждаме са истина.

Много елементарно и бързо може да се направи фотография, която да впечатли, с цел да събира хиляди лайкове и мнения, написа DailyMail, представен от vesti.bg.

Сам разгласява своя фотография в обществената мрежа, на която демонстрира по какъв начин за 5 секунди може да промени тялото си, само че без действително да е правил нещо.

" Това съм аз. Разликата е в 5 секунди. Снимките, които виждате на " Инстаграм " и други обществени платформи, не са същинско изображение по какъв начин наподобяват хората. Използват осветяване, добра поза, друг ъгъл и всеки различен трик. Ако фотографията въодушевява, тогава може да е хубаво нещо. Ако тя основава нереалистична визия, което оказва въздействие върху възприятията на хората, тогава това е нездравословно. Бъдете наясно с другите. Прекарайте това време и сила напредвайки всеки ден и работете върху това да бъдете щастливи, най-хубавата версия на Върховен административен съд ", написа в описанието на фотографията Сам.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР