Ако имате малко дете, много добре знаете колко бързо се

...
Ако имате малко дете, много добре знаете колко бързо се
Коментари Харесай

Летни занимания за деца на терасата

Ако имате малко дете, доста добре знаете какъв брой бързо се изчерпват заниманията за него. Просто в един миг всичко занимателно досажда и детето е склонно да измисля единствено лудории и да нервничи. А и нашите благоприятни условия да се вършим на смешник и майка в това време не са безкрайни.

Големите жеги ни принуждават да се крием на сянка и у дома става още по-тегаво ситуацията. Ако имате относително по-голяма тераса, патио, веранда или най-добре - градина - казусът се взема решение. Терасата е ужасно място за игра, когато всички други са омръзнали. Нито е вътре, където е скуката, нито е вън, където е жегата.

Ето някои хрумвания за занимания на терасата за дребни деца:

Басейн. На челно място. Неустоимото развлечение за деца на всички възрасти. По магазините има разнообразни размери, съгласно годините на детето, като за най- дребните е задоволителен и подобен с 1 м диаметър, само че и коритото прави работаили някой огромен леген. Налейте топла вода и доливайте на прочут период. Колкото и да е топло, тя ще изстива и като нищо може да си докарате простуда в жегата. Сложете на детето чашки, чинийки с друга величина и то може да се занимава по този метод с часове. Във водата има доста игри с гумени животинки и книжки, безвредни боички за вана, стига да се безвредни за възрастта. А като поизлее водата - да измие терасата с останалата вода в басейна или коритото. Можете да ползвате басейна за седяща вана с или друга билка или за, като за то би трябвало да следвате избрани правила и график.



Тебешири. Тебеширите се измиват елементарно, а с тях се рисува с друг от нормалния обсег. Повечето настилки разрешават да се рисува с тебешири. Така че щом не може в парка – на терасата. Може да му покажете дама по какъв начин се играе или да измислите своя игра. Една кофа вода по терасата и на изпоцапания художник и готово. На намерено, даже и терасата, може умерено да се запознае с мърсящите игри, които не позволяваме у дома, а цапането е доста потребно за децата, тъй като ги изваждат отвън нормалните игри и в допълнение развива въображението им.

Пясъчник. Колкото да са нехигиенични и искрено неприятни, пясъчниците са обичаното място на децата на площадката. Продават се по магазините и такива, които се затварят през нощта, да не се цапа. Самият пясък е доста на ниска цена, само че търсете по-едър и без пепел. Обичайното снаряжение – лопатки, кофички, формички и малко вода ще добавят пейзажа на „ плажа ”. Правилата за положително държание са същите, като при басейна. На пясъчника може да се готви с играчки сервизи или с същински и да се вършат чаени празненства и закуска и обяд на децата от детската градина - т.е. куклите и другите играчки. После едно хубаво изкъпване е наложително.

Казахме дама? След нея идва скачането на ластик, въртенето на обръч и други позабравени игри от детството ни. На всяко дете му е забавно предишното на родителите му, разкажете някоя занимателна история, до момента в който го учите. А можете да организирате цяло детско посетители – със почерпки сладки, сокчета и сладолед.

С празни пластмасови шишета можете да играете боулинг.

Да пресадите или засеете цветя.

Да опънете палатка за игра

Да играете тематично - Пипи, принцеси, супер герои и да извършите карнавал

Мерки за сигурност:

Не оставяйте детето без контрол дълго време или най-малко не се залисвайте в активност, която ще отклони трайно вниманието ви – това важи за деца на всички възрасти. Ако сте на тераса, не се предлагат игрите на топка и федербал, балони, внимавайте и какво пускат през терасата. Тя би трябвало да е изцяло обезопасена, да няма столове, на които да се покатери. Вие преценявате съгласно възрастта какво доверие да му гласувате.

Ако играта е басейн или пясъчник, на плаж като на плаж – не забравяйте, шапката на главата и да не е на открита слънчева светлина най-малко до 4 часа. Както и.

А посред цялата тази игра на вас не ви остава друго, с изключение на да си налеете един трогателен коктейл и да се насладите на деня, прекаран с детето си
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР