Ако имаха машина на времето, щяха да се върнат в

...
Проходът "Шипка" е изцяло затворен, Ако имаха машина

снимка: БГНЕС

Коментари Харесай

Ако имаха машина на времето, щяха да се върнат в 1878 година и да молят султана на колене да не ни изоставя

Ако имаха машина на времето, щяха да се върнат в 1878 година и да молят султана на колене да не ни изоставя. Това написа в собствен коментар Иван Иванов.

SafeNews го разгласява без редакторска интервенция:

Там горе на върха се качиха толкоз доста хора през днешния ден. Гледах видеа, фотоси от медии, фотоси на другари в обществените мрежи, репортажи. Хиляди българи отидоха на Шипка да отбележат свободна България. Вдъхновени, с българското знаме, със самарското, с съветското. Толкова време облъчване, Неправителствени организации акции, агитация, а този народ не ще да слуша умниците, които му споделят, че тази страна( не е смешка, една някогашна външна министърка, която по-късно си смени семейството, се показваше така) не му би трябвало.

Къде по-хубави са евроатлантическите полезности и глобалистките мечти

И в това време по водещите малките екрани шепичка озлобени измекярченца със стиснати зъбки, кръвясали оченца, сбърчени челца, пяна на устатицата, задъхани от злобица, се надпреварваха да ни убеждават, че празник няма. Ма, по какъв начин ви не омръзна, ще се удавите в личната си отрова. Едни и същи измислени малоумщини, говорещи глави се споделя нормално, но тук последната е единствено за декорация, не способства нито за мисъл, нито за достолепие. Ако имаха машина на времето, щяха да се върнат в 1878 година и да молят султана на колене да не ни изоставя. Поне още два-три века.

Пускат статуси за свободата, трябвало да я пазиме. И толкоз. А коя независимост, позор ги е да кажат българската. За тях е значим светът и отвратителната глобалистка идея Човечество.

И действително се възпроизвежда обстановката от изборите, народът и политическият хайлайф живеят в напълно обособени светове

Все още хората са в по-истинския, още гори пламъкът на 3 март и българската поява на международната сцена. Още я има, в случай че не страната, то най-малко чувството за Родината, която няма да дадем. Ама в действителност не им се получава, макар всичките акции, трудове, идиотски тълкования и откровени имитации.

Да пребъде България!

Още вести четете в категория Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР