Ако има тенденция, която затвърди позициите си по време на

...
Ако има тенденция, която затвърди позициите си по време на
Коментари Харесай

10 тоалета, които показват, че да носим топ без презрамки все пак е добра идея

Ако има наклонност, която затвърди позициите си по време на последната Седмица на модата в, то това е топът без презрамки, който инфлуенсърите разходиха в разнообразни комбинации из датската столица. Той ненапълно е продължение на тематиката за носенето на копринения шал като топ, вариации на което ви предходната седмица и е нещо, което също видяхме из улиците на скандинавския град. Но в случай че при него цветовете са много дейни и ярки, то в днешните стайлинг хрумвания още веднъж прекосяваме в по-неутралната гама.

 17 авг 2022 | Процесите на образуване на електоралните настройки и електоралното държание към момента се образуват главно от...
Да, един пай топ в бяло или черно елементарно може да се комбинира с разнообразни неща от дрешника ни. Например с права миди пола и чехли, при което се получава една стилна композиция, която е съвършена за августовския vacation mood. Много звездни девойки пък обичат да го носят с необятни дънки или карго панталон и обувки на токчета. Тоалет, с който умерено можем да се развихрим на някое лятно празненство.

Топът през презрамки може да наподобява и супер в композиция с обемен блейзър и необятен панталон. Нещо, с което даже можем да се появим в офиса, в случай че нямаме наложителен дрескод. Например, черен топ под костюм в блестящо синьо или зелено може да замести класика като белия тишърт и по този начин ще я разнообрази. Защото от време на време е хубаво да излизаме от класиките, нали.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР