Ако има нещо по-скандално от вродения гьонсуратлък на Нинова, това

...
Ако има нещо по-скандално от вродения гьонсуратлък на Нинова, това
Коментари Харесай

Цинизъм и перверзия! Корнелия Нинова се барна с рокля за 1000 лв. пред бедните и гладни стачници

Ако има нещо по-скандално от вродения гьонсуратлък на Нинова, това е фактът, че тя се беше накиприла с ултра скъпата рокля не къде да е, а за среща със стотици гладни, оскотели и живеещи на ръба на мизерията българи, които от два дни стачкуват в адската горещина пред Народното събрание за по-достойни заплати и пенсии.   За разлика от нея, клетниците бяха облечени със остарели, само че чисти и спретнати дрешки и обути в износени и позакърпени обуща. Повечето от тях могат да влязат само в магазин втора ръка и то два-три пъти годишно.  За разлика от Корнелия, чийто обществен облик е обраснал от обвинявания за корупция, финансови злоупотреби, престъпна приватизация и безчовечна търговия с оръжие, протестиращите на жълтите павета са работили старателно и почтено през годините, само че не могат да й стъпят на дребния пръст по стандарт и благосъстояние.

 

Граничещата с дивотия безочливост на соц.-председателката погазва и препоръките на починалия Стефан Данаилов, напомнят ни остарели партийни приятели. Приживе огромният Ламбо учеше Нинова да се носи със скромни, изчистени и най-вече едноцветни облекла, които наложително са ушити в български заводи. Повелителят на сцената люто гълчеше алената шефка за ярките и скъпи гиздила, подчертаващи наднорменото й тегло, и даже в стеснен кръг е обявявал, че суетата ще й изяде главата някой ден.

 

Припомняме, че паралелно с рускинята Наталия Кобилкина, Нинова е другата обществена фигура, кичеща сочна шия с емблематичната детелина на Van Cleef & Aprels. Бижутата на марката почват от 30 бона локална валута и стигат до 50 хилядарки в евро. Покрай сходния усет на Кобилкина и Нинова, в мрежата се появи афоризмът “имат рубли - угаждат си ”. Но до момента в който психоложката прибира почтен кеш с платени налози основно от дърти мераклии и капризни милионерски щерки, то алената богаташка тлъстее финансово на гърба на прегладнелите българи и би трябвало незабавно да спре да се прави на Мария Антоанета. Освен в случай че не желае да й хвръкне главата - метафорично, само че за сметка на това скоропостижно.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР