Ако има нещо, което ще си откраднем от стила на

...
Ако има нещо, което ще си откраднем от стила на
Коментари Харесай

Назаем от французойките: Перфектната рокля за лятото

Ако има нещо, което ще си откраднем от стила на французойките това лято, това сигурно е онази рокля с миди дължина и в нежни принтове, която сме виждали неведнъж да разхождат из Париж обичаните ни инфлуенсъри като Жан Дамас и Камий Олан. Разпознаваме я по сантименталните набори и фините копчета, които я вършат още по-нежна и подобаваща за летните безгрижни дни, в които желаеме да подчертаем своята женственост.



Перфектният модел се " крие " в новата сбирка на нашата марка , в която залагаме напълно на авторски принтове и мощни послания, превръщащи всеки момент в специфичен. Специално ще се усеща и всяко момиче, облечено в тази рокля, която може да бъде открита в уютния ни магазин на ул. Кракра “ 14 в София. Наред с красивите съкровища в него няма по какъв начин да не я забележите измежду стилните оферти за лятото. Още повече, че се предлага в четири разнообразни цвята – бордо, тъмносиньо, охра и бяло (можете да ги откриете и онлайн ето ), като обедняващ е принтът на дребни и закачливи точки, които толкоз обичаме да носим. Винаги и на всички места.

Точно като самата рокля, която в града можете да носите с обичаните си кецове, а незабавно щом се озовете на плажа да ги захвърлите и да тичате боси по пясъка. Моделът French summer е подобаващ и за градинските летни празненства, когато можете да я комбинирате с настоящите чехли на ток или със сандали с каишки. Еспадрилите на платформа също са доста добър вид за тази рокля. А в случай че към този момент сте възнамерявали пикник с девойките този уикенд, мисля, че е ясно какво ще облечете за него, с цел да заблестите по-стилно под яркото слънце. 



 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР