Ако има момиче, което го бива във всичко, то това

...
Ако има момиче, което го бива във всичко, то това
Коментари Харесай

Щом е зима, да е в бяло - Ан Хатауей даде заявка за актуалните модни тенденции

Ако има момиче, което " го бива във всичко ", то това несъмнено е Ан Хатауей. Актрисата е освен извънредно надарена на огромния екран (неслучайно е носителка на Оскар), само че и знае по какъв начин да завладее всеки червен килим, на който стъпи.

В понеделник Хатауей още един път потвърди това - носейки два доста разнообразни фешън ансамбъла, с които даде поръчка за настоящите зимни трендове в бяло.

Първата визия, с която звездата от " Дяволът носи Прада " е снимана да се разхожда по улиците на Ню Йорк, е от бял костюм в две елементи, състоящ се от двуредно сако и минирокля. И няма по какъв начин и обувките да не са бели - за безукорен свършек.

Визията е допълнена от изтънчено колие, сребърни обеци, няколко пръстена и чифт слънчеви очила. А тъмната коса на актрисата, съвършено контрастираща на светлото облекло, е свободно спусната по раменете.

По-рано през същия ден Ан Хатауей пък се появи в общественото пространство в напълно друго бяло облекло, включващо необятен кожен карго панталон в цвят слонова кост, съгласуван със свободно скроена риза, обсипана с брокат и облечена върху топ с кристали. 

Аксесоарите са същите, само гримът е доста по-силен - което подхожда на разчупената хармония на тоалета.

От InStyle прецизират, че в момента Ан Хатауей е на конференция, с цел да промотира последния си филм Eileen, основан на едноименната книга от 2015 година на Отеса Мошфег. Филмът дебютира за първи път на филмовия фестивал Sundance, по-рано тази година, и получи утвърждението на рецензията.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР