Ако има дреха, с която можем да определим 2022-ра, то

...
Ако има дреха, с която можем да определим 2022-ра, то
Коментари Харесай

Най-актуалният пуловер за есента: 10 шопинг находки

Ако има дреха, с която можем да определим 2022-ра, то това безспорно е пуловерът на райе вид breton, който постоянно е и в oversize контур. Носихме го в преходния интервал сред зимата и пролетта и в този момент още веднъж намира своето особено и непокътнато място в ни. Може би тъй като е скъп, изключително в тези сутрини, когато се озоваваме пред гардероба си изцяло невдъхновени. Достатъчно е да го комбинираме с дънки, необятен панталон или с миди пола, тъй като той винаги ще наподобява стилно. Дори и в случай че единствено го преметнем през плещи в непостоянното време тези дни.
               

Както и да решим да го добавим към ежедневния си тоалет, едно е несъмнено - постоянно ни кара да изглеждаме по-елегантно. Но пък знаем, че той е неизменима част от на французойките, тъй че има за какво да бъде една от тези класики, в които си заслужава да влагаме. Въпреки че ние открихме и някои доста бюджетни находки, с които можем да си вземем повече от един (вижте галерията ни!)

Да, тъй като с изключение на в добре познатата му версия в черно и бяло, виждаме и композиция от бяло и алено, бяло и зелено или това хубаво синьо, което ни носи доста морско ентусиазъм. Някои модели се открояват с красиви златни копчета, до момента в който други пък са с по-дълбоко деколте и семпла яка. Така че сигурно имам с какво да ни вдъхновят моделите в новите сбирки.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР