Ако има аксесоар, с който свързваме лятото, то са онези

...
Ако има аксесоар, с който свързваме лятото, то са онези
Коментари Харесай

12 шопинг находки с чантите, без които не можем през лятото

Ако има аксесоар, с който свързваме лятото, то са тези огромни чанти от естествени материи като юта или рафиа или най-общо сламените модели, които се трансфораха в неразделна част от момичешкия капсулен дрешник. Може би тъй като ни носят чувство за безгрижна почивка, море и стъпки в пясъка. Чанти, в които можем да носим всичко, даже и лятото. Особено в дните, в които сме надалеч от него. Защото тези модели от дълго време намират своето място в градския ни стайлинг. Затова през днешния ден сме ви подготвили няколко шопинг находки – и дизайнерски, само че и, несъмнено, доста по-бюджетни разновидности, което не ги прави по-малко ефектни и красиви.

И макар че бихме носили сламените кошници с дънки и блузи на райе като французойките, както и с летни костюми с бермуди, то повече си ги представяме в някое курортно градче, до момента в който носим някоя бяла ленена риза и къси панталони или пък едноцветна семпла рокля. Точно като Кендъл Дженър, която около филмовия фестивал в Кан се разноски из приказния Лазурен бряг, облечена в най-летните си тоалети, в това число транспарантна макси рокля върху черни бански, овални слънчеви очила и огромна чанта от рафиа.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Kendall (@kendalljenner)

Моделът е Arco на Bottega Veneta, която се отличава с черна кожена основа и презрамки (има модел и в кафяво). Това сигурно е мечтана чанта, само че цената й може да бъде сложна за преглъщане. Затова пък постоянно има някоя добра опция, с която да наподобим този стайлинг и ние ви я демонстрираме в галерията ни.

 
5 стилни и съвременни цветови комбинации, които носим това лято

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР