Ако и вие сте затворени вкъщи и се чудите какво

...
Ако и вие сте затворени вкъщи и се чудите какво
Коментари Харесай

Направи си сам: Porsche с 3D писалка

Ако и вие сте затворени у дома и се чудите какво да вършиме по през целия ден, имаме забавно решение, което може да запълни много огромна част от времето ви. Във видеото по-долу може да видите по какъв начин да си извършите Porsche Taycan или всеки различен автомобил, в случай че съумеете да намерите чертежи, които имаме вяра са леснодостъпни в интернет.
 Направи си самичък: Porsche с 3D химикалка (ВИДЕО)


В съответния клип на канала 3D Sanago демонстрира по какъв начин всеки панел първо е „ начертан “ с 3D химикалка, а след това всички панели са съединени и запълнени до постигането на една солидна структура. Следващата стъпка е боядисването, само че както и при боядисването на същинските коли, преди нанасянето на боята, макетът би трябвало да е съвършено равен, като за това са употребявани поялник с плоска глава, дремел, а за постигането на безусловно съвършена повърхнина, на помощ идва кит за пластмаса. Следва шкурене, като процесът се повтаря до постигането на съвършени резултати.

 Направи си самичък: Porsche с 3D химикалка (ВИДЕО)


След като модела е идеално равен, следва нанасянето на сива основа, а по-късно и на цвета, който в дадения случай е зелен. Следва изработването на стъклата, фаровете и стоповете, които са функционални и светят, както и слагането на последните елементи, като емблемите и моделното означение, след което макета е подложен върху основата на количка с отдалечено и се трансформира в изцяло функционална детска играчка. Вижте повече.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР