Ако хората от клуба не кажат цялата истина за дълговете,

...
Ако хората от клуба не кажат цялата истина за дълговете,
Коментари Харесай

Стоилов: Ако хората от клуба не кажат цялата истина за дълговете, аз ще го направя

Ако хората от клуба не кажат цялата истина за задълженията, аз ще го направя. Това съобщи старши треньорът на Левски Станимир Стоилов още веднъж отговорностите на „ сините “ на днешната конференция преди дербито с Лудогорец от 21-ия кръг на Първа лига, съобщи кореспондент на БГНЕС. Срещата на „ Герена “ е на следващия ден, 28 февруари, от 17:45 часа.

Мъри разяснява утрешния конфликт с първенците, като ги похвали за мощното показване в двата мача с Андерлехт в плейофния кръг на шампионата Лига на конференциите. „ Като група, като гъстота, за първи път от началото на сезона нямаме осъдени, като се изключи Асен Митков, който има контузия. При всички положения новото попълнение ще вземе присъединяване в мача. Сега е комфортен миг след неудачния старт, извиненията и оправданията с терените, в този момент ще имаме добър терен, отличен съперник и отлична опция нашите футболисти да покажат своите качества. Очаквам Лудогорец да е в по-добър темп от нас след изиграните два мача с Андерлехт, те се показаха на едно доста положително равнище, елиминация с дузпи е лотария. За нас е добър миг да покажем положително равнище и борба, каквото сме показвали и преди с Лудогорец “, стартира той и продължи :
Станимир Стоилов.
„ Добра опция да излезем от отрицателната серия. Нивото, на което игра Лудогорец, ние не можем да го оценим. Отбор като Андерлехт е толкоз високо равнище – Лудогорец игра доста добре, Андерлехт играе под едно напрежение, тъй че да корим и да търсим проблеми в Лудогорец, съгласно мен не е подходящо. Сега Левски би трябвало да покаже своите благоприятни условия. Въпросът е ние по какъв начин ще изглеждаме, да играем с душа и сърце, както желаят последователите. Да покажат предпочитание, динамичност, че се борят за Левски. Сега им споделих на футболистите, че този път ще е по-трудно, тъй като в предходните ни мачове с тях равнището на Лудогорец не бе толкоз високо. Футболистите им беше по-лесно да завоюват преди, в този момент ще им би трябвало повече темперамент и волеви качества “.

Стоилов бе безапелационен, че всеки би трябвало да дава отговор по въпроси, свързани с неговата компетентност . „ Левски както постоянно, би трябвало да се ръководи спортно-технически от терена, останалите решения да се взимат в офиса. Аз не тичам от моите си решения. Аз желая в Левски да се случват нещата. Дълги години клубът страдаше. Аз и изпълнителният шеф сме тук, с цел да пазиме ползите на клуба. Треньорът на вратарите самичък изиска да напусне по персонални аргументи, Митрев продължава да кара лицензите. Аз също след неуспеха на договорката за Юнайтед Груп считам, че би трябвало да се разгласи взаимна акция за събиране на пари от привърженциите за Национална агенция за приходите, тъй като те в никакъв случай не са изоставяли клуба. Другото решение с издаване на акции не мога да разясня, тъй като не го разбирам “.

„ Първо би трябвало да се каже цялата истина кой-какви задължения е направил през годините, за мен всичко останало е преждевременно. Ако хора от клуба не го създадат, аз ще го направя. В най-скоро време ще има такава среща. На този стадий това са футболистите – латвийският футболист има положителни качества, само че той има контракт с Пирин, вероятно от лятото ще можем го вземем. Ще имам сили, до момента в който почитателите оказват помощ на Левски. Аз също съм почитател на Левски. Да, пристигна малко изненадващо отводът на Юнайтед Груп да не вземе клуба. Имахме три разновидността първоначално като пристигнах – да намерим няколко съществени спонсора, да търсим нови вложители или да се продават играчи. Ситуацията беше друга, всички се надяваха, че ще имаме нови вложители. Но решението е взето, трансферният прозорец съвсем на всички места затваря, би трябвало да се мисли напълно в посока изчистване на отговорностите към Национална агенция за приходите. Задълженията са много съществени и не са толкоз лесни за изчистване “, приключи наставникът на „ сините “. /БГНЕС

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР