Ако ГЕРБ бутнат правителството, ще допуснат огромна историческа и стратегическа

...
Ако ГЕРБ бутнат правителството, ще допуснат огромна историческа и стратегическа
Коментари Харесай

Плевнелев за балотажа в неделя: Да не допуснем Путин да превземе София, а оттам и България!

Ако ГЕРБ бутнат държавното управление, ще позволен голяма историческа и стратегическа за тях неточност, разяснява Плевнелиев в студиото на Нова тв. По думите му кабинетът ще остане до 2026 година, когато следва огромната борба за бъдещето на страната ни.

 

„ Ако бутнат държавното управление, ще дадат път на Радев. Всички демократично мислещи хора в България схванаха кой е той. И ще има огромни подозрения за съдействие сред Борисов и Радев. Това ще бъде пагубно за Борисов ”, безапелационен е Плевнелиев.

 

Плевнелиев акцентира, че живеем във време на мощни геополитически ветрове и на изменящ се международен ред. „ България не трябва да позволява тази историческа неточност, която позволи в края на Втората международна война, когато на едни салфетки се рисуваше кой накъде и нас алената войска ни пороби и ни конфигурира комунистическия режим с 45 години последици. Сега е същото, пренарежда се международният ред и би трябвало да се борим за нашата интеграция в демократичния запад ”, настоя президентът 2012-2017 година


Изборът е сред Силициевата котловина и „ Мини Марица ” – по този начин той разяснява борбата за София на идния балотаж, като акцентира, че избира Силициевата котловина.

 

„ Апелът ми към всички в ГЕРБ е в действителност да схванат, че този избор е извънредно значим. Избираме сред Европа и Азия, сред Европа и Русия. Нека да погледнат кой стои зад кандидатурата на Ваня Григорова – комунисти, националпопулисти, социалисти, с които ГЕРБ са се заклели в никакъв случай нищо да не вършат. Като похлупак на всичко стоят и русофили, които са ръководени от човек, който освен е награждаван от Путин, само че е и разследван за държавна измяна ”, акцентира Плевнелиев и добави: „ Госпожа Григорова по никакъв метод и в никакъв случай не се е дистанцирала от тези хора, които я поддържат. Тук няма място хората от ГЕРБ да се чудят кого да поддържат ”.

 

" За да не допуснем Путин да превземе нашата столица и оттова някой ден и цяла България да падне. Разговорът е на първо място геополитически. Изборът, който прави София, ще направи и България ", акцентира той.

 

По думите му всичко, което се прави сега, е част от обществен инженеринг. „ Борисов първо сподели да се гласоподава по съвест, след това приказва за държавна благосъстоятелност и Държавна сигурност. Според мен и двете се символизират от един претендент. Защото зад него, като се изключи че е държавната благосъстоятелност, са и всички способи на Държавна сигурност, плюс всевъзможни членове на Държавна сигурност, интегрирани в профсъюзи, комунисти, социалисти, фашисти и тем сходни ”, сподели още президентът 2012-2017 година


Според него в София вярното решение е проевропейските и продемократичните сили да се обединят. „ За да не допуснем Путин да превземе нашата столица и оттова някой ден и цяла България да падне. Разговорът е на първо място геополитически. Изборът, който прави София, ще направи и България ”, акцентира той.

 

Плевнелиев предвижда, че 2026 година ще бъде тежката година, в която всичко в България може да се промени. „ Всичко сега води в тази посока. Това е годината, когато ние ще забележим упоритостите на Радев като най-висшия представител на русофилството и съветските хибридни експанзии в България да вземе своите решения. Тогава свършва президентският му мандат. Той прави модела „ СИРИЗА ”. Атакува всяка политическа партия, която би могла да стане мощна, с цел да може да държи партиите разграничени.

 

За да може през 2026 година, с неговата упоритост, към този момент да бъде министър-председател, плюс кмет на София, който идва от средите на русофилите в България ”, е мнението на Плевнелиев.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР