Ако една от целите в живота ви е един ден

...
Ако една от целите в живота ви е един ден
Коментари Харесай

Колко време е отнело на най-богатите хора в света да спечелят първия си милион?

Ако една от задачите в живота ви е един ден да се разсъните милионер, то имайте поради, че това може да отнеме дълго време. Дори на хората, които през днешния ден имат в сметката си милиарди, са им трябвали години и неимоверни старания, с цел да натрупат първите 1 милион $.

Всъщност на хората в топ 100 на милиардерите в света това достижение им е лишило приблизително осем години. А междинната, възраст, на която са съумели да изпълнят задачата си, е 36 години. Това демонстрират изчисленията на онлайн платформата Slotsia.

Погледнато в елементи на имената, като Марк Зукърбърг и Джак Ма са им били нужни под 5 години, с цел да натрупат първия милион. От друга страна на създателя на Nike Фил Найт са му били нужни цели 16 години.

От друга страна най-благодатните промишлености, в които човек може да стане милионер за по-малко от шест години, са телекомуникационният бизнес, технологиите, минната промишленост и имотния бранш.

На противоположния полюс са хранителният бранш, модата, строителството и индустрията, при които за това са нужни повече от 10 години.

Сред най-богатите хора в света, които са съумели най-бързо да натрупат първия милион, са Джеф Безос (3 години), Марк Зукърбърг (2 години), Сергей Брин и Лари Пейдж (1 година), както и Джак Ма (под 1 година).

Сред тези, за които чакането е било най-дълго, са Амансио Ортега (11 години), Шелдън Аделсън и Джоузеф Сафра (12 години), както и Франсоа Пино (25 години). /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР