Ако дойде мандата при нас ще разговаряме с всички партии.

...
Ако дойде мандата при нас ще разговаряме с всички партии.
Коментари Харесай

Стефан Янев не изключи вариант БВ да припознае проф. Габровски като техен кандидат-премиер с третия мандат 

Ако пристигна мандата при нас ще беседваме с всички партии. След това може да се търсят разновидности. Преди кабинет би трябвало да е ясно каква ще е  поддръжката. 

Дебатът е водачите да приказват на своите гласоподаватели. Няма човек, който да желае страната да бъде сложена пред военна обстановка. Тези страхове на хората се употребяват в политическо говорене за бъдещи електорални пресмятани. 

Изборът на България към НАТО не трябва да се слага под подозрение.

 

Ясно е кой е жертвата в тази война. Неопределеното позициониране на България по отношение на националния интерес не разрешава ясно дефиниране на позиции. Искал съм страните да влязат по-дълбоко в тематиката. България застава на страната на жертвата в този спор.

 

Не мисля, че подпомагането на едната страна в спора, ще докара до замесване на България във война. Мобилизацията е сигурен симптом за война. Генералният секретар предизвестява, че НАТО може да бъде замесен в тази война. За това съм предупреждавал. Позицията ни е правилна- военна помощ, само че не директно присъединяване в тази война.

В Съединени американски щати бях на публично събитие на Националния либерален институт.  Направих и други срещи с хора, с които съм работил в предишното. 

Възможно е държавно управление от специалисти, само че зад  него би трябвало да има ясна връзка с механизма за това кой носи отговорност.  Решението дали ще гласуваме за кабинет “Габровски ” ще го вземем, когато изясним кой ще носи политическата отговорност и по какъв начин ще действа този кабинет. 

 

Нашата група няма да играе игри с кворума. Ние сме предвидими. Ще подкрепим при ясни условия първи, втори и трети мандат. ще гласуваме въз основата на нашите убеждения. 

 

С Румен Радев имахме диалози пред медиите. Тип диалог “дайте ни мандата ” не е подходящо да се води. Президентът взема решение на кого да даде трети мандат.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР