Ако доскоро псевдонима на Мехмед Гогов – Меди ви се

...
Ако доскоро псевдонима на Мехмед Гогов – Меди ви се
Коментари Харесай

След Меди изгрява и поп фолк звездата Мути!

Ако до неотдавна псевдонима на Мехмед Гогов – Меди ви се е коствал другоземен, не бързайте, тъй като на път да покори музикалната сцена в лекия род е новата звезда Мути.За разлика от мургавия си сътрудник обаче, Мути е неговото същинско име по паспорт.
Сега певицата Румина подава ръка на Мути и през днешния ден ще направят  TikTok премиера на дуетната си ария „ Още те желая “.
Тази вечер от 19 ч. те ще гостуват в лайф на известната тиктокърка Глориа Йорданова, която от известно време събира в своя канал известни, обичани актьори и инфлуенсъри на чашка и сладки приказки.
Видеото на песента „ Още те желая “ към този момент се върти ефира на Фен ТВ, а може да бъде гледано и в YouTube канала на медията.
Изпълнителката на Ара Мюзик няма доста колаборации в репертоара си и за нея това е едвам третата взаимна ария. Но щом чува Мути е уверена, че би трябвало да запишат ария дружно.
Всъщност този, който ги среща е Стилиян, с който преди година изпълнителката показа общото парче „ Страшна композиция “. Румина доста харесала гласа на Мути и незабавно изявила предпочитание да направи дует с него.
„ Много надарено момче с прелестен глас. Чак не можах да допускам, че до момента не е имал изяви като професионален артист. Не се колебах нито минута и споделих, че наложително ще създадем нещо дружно. Реших, че този  гений има потребност от поддръжка! Вярвам, че го чака огромно бъдеще! “, не пести суперлативи Румина. Мути е създател на музиката на „ Още те желая “, а за текста работи дружно със Стилиян. Младият реализатор предложил песента на Румина и тя я харесала на първо слушане.
За аранжимента се доверяват на известният хитмейкър Мартин Биолчев.
Времето към фотосите на видеото под режисурата на Николай Скерлев, отлетяло необикновено бързо във радостни смешки и закачки и целият екип се забавлявал ужасно.

 

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР