Ако допреди месец всички се притесняваха за здравословното състояние на

...
Ако допреди месец всички се притесняваха за здравословното състояние на
Коментари Харесай

Забавен детайл от гардероба на Кейт Мидълтън издава пола на бебетата, които чака херцогинята

Ако допреди месец всички се притесняваха за здравословното положение на херцогинята на Кеймбридж, то в този момент могат да си отдъхнат – Кейт се усеща чудесно и все по-често се появява на публични мероприятия. Всяка нейна обществена демонстрация мигновено става тематика номер едно в медиите. Как наподобява херцогинята, с какво е облечена, защо приказва... Журналистите не пропущат нищо, изключително в този момент, когато Мидълтън чака близнаци.



Миналата седмица бременната херцогиня се появи на тържествена вечеря в центъра „ Ана Фройд “, чиято активност поддържа от предходната година. На приема тя се срещна с част от пациентите и личния състав на институцията, като от самото начало усмивката не слезе от лицето й.



Всички са наясно, че Кейт не е от тези, които обличат тоалетите си по веднъж. На тържественото мероприятие тя се появи в луксозна черна рокля с дантелени ръкави.



А публицистите побързаха да напомнят, че когато през 2014-а Кейт се появи със същата стилна рокля, тя бе бременна с принцеса Шарлот. Не е ли удостоверение това на новината, че херцогинята чака две момиченца, шушукат репортерите.

След няколко дни Кейт посети годишната гала, отдадена Деня в памет на падналите във войните Черната й рокля с червен мак изцяло съответстваше със случая и наблягаше закръгленото й коремче.



На церемонията Кейт беше без брачна половинка си, който дружно с брат си беше на ръгби. Но на мероприятието бяха кралица Елизабет и брачният партньор й, принц Чарлз и Камила Паркър.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР