Ако до миналата седмица разполагахме само със слухове по отношение

...
Ако до миналата седмица разполагахме само със слухове по отношение
Коментари Харесай

Samsung Galaxy Note 10 и характеристиките на телефона, появили се в мрежата

Ако до предходната седмица разполагахме единствено със клюки във връзка с технологиите, които Samsung ще внедри в Galaxy Note 10, то тази към този момент знаем съвсем всичко за качествата му.

Колегите от Techmaniacs наподобява са се добрали до изтекли документи, които разкриват съвсем всички характерности на Note 10. Потвърждават и някои от спекулациите досега.

Според данните, по-малкият и на ниска цена Note 10 ще е с 6.3-инчов екран с резолюция от 1080р, 8GB RAM и най-малко 256GB памет. Телефонът ще разполага с три задни камери и батерия от 3500mAh, която ще може да се зарежда с 25-ватово зарядно.

Очаква се моделът да е разполагаем в бял, черен и червен цвят.

По-големият Note 10+ ще е с екран от 6.8 инча с резолюция от 1440р, 12GB RAM, като базовият модел също ще е с 256GB памет.

Note 10+ обаче ще разполага с четири задни камери, една от които ще съставлява Time-of-Flight датчик, а батерията му ще е много по-мощна - с цели 4300mAh.

От Techmaniacs споделят, че единствено Note 10+ ще печели от 45-ватово зарядно, което обаче не е ясно дали ще бъде включено в комплекта на телефона.

Добрата вест за почитателите на Samsung и Galaxy Note е, че телефоните най-вероятно ще бъдат оборудвани с чисто новия Snapdragon 855 Plus, който видяхме и в преди малко излезлия Asus ROG Phone II. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР