Ако Денков не може да се справи, аз да отида

...
Ако Денков не може да се справи, аз да отида
Коментари Харесай

Делян Пеевски към Денков: Не се справяте с управлението

Ако Денков не може да се оправи, аз да отида за 1 месец да му свърша работата и в случай че рейтингите са по-високи - ще остана, съобщи през вчерашния ден ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски пред медиите в Народно събрание. По-рано той изпрати остро отворено писмо да премиера Николай Денков. " С паника следя Вашата управническа беззащитност да се справите с климатично предизвикателство. Вече денонощия бедстват хиляди семейства, страната е скована от липса на ток, топлоенергия, затворени пътища, бедстващи хора, затворени аптеки, заключени кабинети на незабавна помощ, неработещ незабавен телефон. И вместо решителни и действителни дейности, Вие греете в новините с много съмнителна пиар акция. Онлайн министър председател, вместо виновна изпълнителна власт ", написа Пеевски.
" Премиерът композирал трен, тъй като позната учителка му пуснала смс. Похвално. Но за какво не вложихте същата сила и усърдие, с цел да упражните нужния надзор към различен собствен непосредствен прочут, с който постоянно си пиете питието - шефа на " Електрохолд ", с цел да работят енергийните екипи и да възстановят електрозахранването в засегнатите региони ", възмущава се Пеевски.
" За вас спасяването на персоналния Ви, злепоставен имидж е по-важно, от това да служите на хората. Или както е споделил народът - за един сте майка, за хората - мащеха ", обръща се Пеевски към премиера.Според него по този метод хората губят доверие в политиците и страната си. А когато няма доверие, всеки стартира да се избавя поединично. И не би следвало да се сочи като куриоз, а като рискова наклонност, че един човек нахлу в отчаянието си в офис на енергото, с цел да подготви храна за децата си. А той е в цялостното си право да изисква тъкмо тази грижа от страната и персонално от премиера ", разяснява Пеевски.
Вие сте министър председател не за личен комфорт и авторитет, а с цел да служите на хората и това е неотменимо, категорочен е той.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР