"Ако държавата чрез прокуратурата и съда не си свършат работата

...
"Ако държавата чрез прокуратурата и съда не си свършат работата
Коментари Харесай

Дрогираният младеж, убил бременна жена в Търнава, се укрива

"Ако страната посредством прокуратурата и съда не си свършат работата и не осъдят уместно килъра на жена ми, ще заведа частно дело против Пламен Георгиев, съобщи Павел Методиев от врачанското с. Търнава, представен от "24 часа ". – Този необмислен юноша лиши двете ни деца от майка, като я прегази с колата си, а в този момент се скри вдън земя.”

Дрогираният 19-годишен водач Георгиев изгуби ръководството над Peugeot в понеделник следобяд, заби се в бетонен дирек на основната улица в Търнава, след което връхлетя върху тротоар, където опустоши 35-годишната Миглена Данчева и 58-годишната ѝ свекърва Румяна Шибилева. По-младата жена умря от тежките си рани в колата за спешна помощ на път за незабавния център в Бяла Слатина.

Загиналата жена, която била бременна с третото си дете, бе заровена от близки и родственици в четвъртък, а огорчените й близки споделиха, че нито водача палач, нито някой от фамилията му са изразили страдание за гибелта на Миглена пред опечалените и са предпочели да се скрият зад високата ограда на дома си в Търнава.

Засеченият за приложимост на марихуана лидер е наследник на пътния служител на реда Володя Георгиев от сектора в с. Борован и учителката в селската прогимназия Даниела Георгиева. И двамата отхвърлят въобще да беседват по случая.

Веднага след тежката злополука Пламен Георгиев бе арестуван за денонощие в ареста на полицията в Бяла Слатина, а след излизането си от кауша въобще липсващ от селото, описаха локалните. От прокуратурата пък бяха сбити, че още тече следствие за всички условия по случая по формираното досъдебно произвеждане.

Хората в Търнава не имат вяра, че предизвикалият гибел на пътя водач ще получи обективна присъда, а мнозина се скептични дали въобще случая ще стигне до правосъдната зала. И напомнят случая от преди пет години, когато служителя на реда Володя Георгиев бил хванат с нелегално оръжие и муниции, само че съумял да се измъкне без присъда като се отървал единствено с дисциплинарно наказване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР