Ако бях български гражданин, бих гласувала за този, когото разбирам

...
Ако бях български гражданин, бих гласувала за този, когото разбирам
Коментари Харесай

Елеонора Митрофанова отсвири БСП - ако можела, щяла да гласува за Костадинов

" Ако бях български жител, бих гласувала за този, който разбирам - за " не поддържам никого " или Костадин Костадинов ", разкри съветската посланичка в България Елеонора Митрофанова в изявление за Мартин Карбовски. Руската посланичка пази Костадин Костадинов и отхвърля той да съставлява ползите на Москва. Тяотрича също и Русия да е плащала на тролове и политици. " Никога не сме плащали на никакви тролове, в действителност нашите финансови запаси са лимитирани, Русия няма пари сега да заплаща нито на политици, нито на публицисти ", показва тя и изяснява, че " ние от посолството не финансираме никого ".

Според нея ГЕРБ е партия, която е била в ръководството задоволително дълго време, има своите мощни страни, по тази причина и вотът за тях не е изненада. " Те са познати като управленци, по какъв начин да го кажа- това е змей, само че собствен змей. Политическа партия изгубиха много от позициите си, само че в коалиция с Демократична България получиха положителни проценти, само че те също към този момент са познати лица ", споделя тя. Митрофанова подлага на критика партиите, които приказват, че обичат Русия, а трябвало да обичат България.

" Ние се преориентираме преди всичко стопански към Изток. Ние сме евро-азиатска страна, само че не можем да се откажем от своята еднаквост. Мисля, че ще мине време и ще си идат днешните политически елити. ще минат десетина години и всичко последователно ще си пристигна на мястото ", предвижда Митрофанова.

Запитана дали има заплаха България да бъде въвлечена във война против Русия, Митрофанова дава отговор: " Мисля, че подобен риск не съществува. Но това не зависи, нито от Лавров, нито от Путин.Това зависи от вашето управление и позицията ви към Съединени американски щати. "

" Мисля, че народът ще въстане. Ще въстане, ще е срещу, несъмнено ", уверена е тя.

" От началото на войната България е доставила въоръжение на Украйна на сумата два и половина милиарда $ ", разкри Митрофанова.

" Вашият военно индустриален комплекс бележи растеж на облагите почти 173%, спрямо предходната година ", добави още тя.

Интервюто е оповестено във видеоблог в " Ютюб " на Карбовски.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР