Ако беше руски дрон, Тагарев щеше да е върху дрона,

...
Ако беше руски дрон, Тагарев щеше да е върху дрона,
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Ако дронът беше руски, Тагарев щеше да е върху дрона, под дрона и на снимки с дрона

Ако беше съветски дрон, Тагарев щеше да е върху дрона, под дрона, с дрона и на фотоси с дрона.

Това съобщи Тошко Йорданов от Има Такъв Народ по отношение на падналия край Тюленово дрон, съобщи кореспондент на " Фокус ". Той уточни, че най-вероятно е украински и му е забавно от коя страна е пристигнал боеприпасът за този дрон.

Председателят на ПГ на " ИТН " също изиска оставката на военния министър Тодор Тагарев след случая с дрона край Тюленово.

Според Йорданов Тагарев " се държи като министър на защитата на непозната страна ".

" Интересно ми е да разберем боеприпасът от коя страна е пристигнал ", сподели още той пред Българска национална телевизия.

Йорданов разяснява и митинга на земеделците, като съобщи, че ГЕРБ, Движение за права и свободи и ПП-ДБ са вдигнали възбраната за импорт от Украйна по най-безумния метод.

" Ще перефразирам една остаряла българска сентенция - който сее ветрове, ще жъне комбайни. Имат светлия образец от прилежащите страни като Полша, Унгария и Словакия, които постъпиха национално отговорно по отношение на техните производители. В България преди всичко би трябвало да бъдат българите, по-късно сътрудниците от Европейски Съюз и НАТО, тъй като тук става дума за стопанска система ".

Източник " Гласове "

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР