Ако аз съм министър на вътрешните работи, Бойко Рашков ще

...
Ако аз съм министър на вътрешните работи, Бойко Рашков ще
Коментари Харесай

Радостин Василев: Ако аз стана МВР шеф, Рашков ще се стори на мафията като пролетна песен

Ако аз съм министър на вътрешните работи, Бойко Рашков ще се стори на мафията като пролетна ария.

Това разгласи по бТВ министърът на спорта в оставка Радостин Василев, който напусна " ИТН " с оглушителен скандал.

Той въпреки всичко посочи, че сходни диалози да оглави Министерство на вътрешните работи не били водени с него. Но не стана ясно следователно за какво хо " подмята " в ефир.

„ Този въпрос сега кара група от хора да изпитват под паника смут. Ако това се случи, нещата ще бъдат неконтролируеми за някои хора и за мафията “, добави той.

По думите му, в случай че това вероятно се случи:

„ Това ще бъде необикновен потрес и смут за мафията “.

Министърът твърди, че Виктория Василева, която преди дни разгласи, че ще напусне Народното събрание и чието име в началото се спрягаше измежду отцепниците, е била на срещите с Кирил Петков.

„ Беше и в деня преди този момент с мен (б.р. преди отделилите се петима депутати и самият Василев да дадат скандалната си конференция - бел. ред.), беше на няколко срещи преди този момент с мен “, добави той.

Василев изясни, че не знае какво я е разубедило тогава да се причисли към тях. Засега Василева резервира безмълвие.
„ От дни на конференцията не съм разговарял с Виктория Василева. Изключително доста я почитам. Тя е индивидът, който действително е основал Има Такъв Народ и ме е поканил в партията. Считам, че тя постъпва вярно. Не знам претекстовете ѝ все още за какво единствено напуща Народното събрание и не разкрива какво ще се случва оттук насетне “, сподели още министърът на спорта в оставка.По думите му доста пъти Василева е заявявала, че това не е предстоящото от нея развиване и на партията, и на политиката, която фрмацията води.„ Оказа се, че Има Такъв Народ подведе стотици хиляди българи за това, което обещаваше. Г-н Трифонов би трябвало да свикне, че неговите депутати не са крепостни селяни. С тях могат да приказват всички “, уточни още Василев.Той добави, че взе участие интензивно в диалозите за ръководство на България в идващите 6 месеца в качеството си на министър на младежта и спорта в оставка и, по думите му, като човек, който имал отговорно държание по отношение на България.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР