Академията за мода и занапред ще отстоява националните ни и

...
Академията за мода и занапред ще отстоява националните ни и
Коментари Харесай

Българската мода подкрепи националната кампания Роди дете в България

„ Академията за мода и отсега нататък ще отстоява националните ни и човешките ползи и по всякакъв начин ще поддържа идеята „ Роди дете в България “, сподели проф. Любомир Стойков
За първи път се състоя благотворителното събитие „ Ревю с идея “, което бе проведено от Фондация „ Мечта за дете “ с ръководител Ивелина Рускова.

Чрез него известни български дизайнери подадоха ръка на националната акция „ Роди дете в България “. Те показаха по един формален тоалет, а гостите на събитието имаха опцията да закупят техните творения. Сред дизайнерите и стилните къщи, които взеха присъединяване в хуманното събитие са носителите на „ Златна игла “ - Албена Александрова, София Борисова, Жана Жекова, Аксел Харди, Радостина Илиева, Радослава Лазарова, Теодора Спасова, Йорданка Чернаева, Антон Узунов, както и други като Мила Захариева, Есил Дюран, Милена Петрова, Киара Фешън, Alfa Bridal, Пламена Вияреал и Лилиан Едуардс.



С тоалетите дефилираха публични персони, вдъхновяващи с образеца си да съчетават майчинство с кариера - една освен допустима, само че и извънредно хармонична задача. Това бяха Вероника Стефанова, Цвети Радойчева, Кремена Илиева, Таня Скринска, Йордана Димитрова, Елисавета Стоянова – Гарева, Мария Андонова, Ирина Папазова, Ива Екимова, Мила Захариева, Роксана Кирилова, Росица Велкова, Албена Коралиева, Виолета Мачева, Атанаска Ангелова и София Паскалева.



Освен аутфитите, които бяха показани по време на събитието, гостите имаха опцията да се насладят и на други оферти на участниците и техните фешън марки, и да ги закупят.

Всеки донор получи удостоверение за поддръжка, а дизайнерите и благодетелите имаха специфична изненада от Goto Jewellery and Diamonds – прелестно украшение, направено особено за „ Ревю с идея “, като жест и израз на благодарност за поддръжката. След ревюто се състоя лотария с билетчета, които бяха закупени по време на събитието, а късметлиите получиха прелестни похвали от сътрудниците на Фондация „ Мечта за дете “.



Всички доходи от ревюто и томболата, на стойност 19 400 лева, бяха дарени на национална акция „ Роди дете в България “, чиято цел е да осведоми и стимулира младежите в България да не отсрочват решението да станат родители, защото късните опити за зачеване крият доста опасности и постоянно се оказват причина за репродуктивни проблеми. Кампанията подтиква българските двойки по още един метод - всички регистрирани бременности в платформата „ Роди дете в България “ в границите на календарната година вземат участие посредством чоп за 20 пакета с всичко належащо за бебето през първата му годинка – храна, пелени, колички, кошари, столчета, козметика и други

Освен прелестните хора, които се включиха в събитието, едно малко момче на 9 години, само че с огромно сърце – Илиян Страшилов, подари всички събрани пари от рождения си ден за  идеята. Също по този начин, след търга за тоалетите, в който се изкупиха всички рокли, ползата към някои от показаните оферти или към съответна фешън къща се резервира и даде още резултати. Средствата още веднъж ще отидат за националната акция „ Роди дете в България “.



По време на благотворителното събитие проф. д.н. Любомир Стойков, ръководител на Академията за мода, показа:

„ Оставете децата да идват при мен и в никакъв случай не им пречете, тъй като тяхно е Царството Божие “ - тези думи на Христос, както и признанието на Пикасо, че детето е най-великият художник - по-велик и от него, са единствено дребна част от огромната концепция да издигаме подрастващите на фундамент, да ги сътворяваме, да се грижим за тях и да им даваме най-хубавия късмет за битие. Щастлив съм да отбележа, че Академията за мода откликна на апела на Фондация „ Мечта за дете “ и ангажира едни от най-хубавите и надарени български дизайнери, доста от които носители на „ Златна игла “ да се включат в „ Ревю с идея “, както и да дарят свои творби за набиране на средства за двойки с репродуктивни проблеми и млади фамилии. Благодаря им - на тях и на благите и дружелюбни топмодели, бизнес дами, известни лица от телевизионния екран - за техните положителни и огромни сърца! Адмирации за госпожа Ивелина Рускова - ръководител на Фондация „ Мечта за дете “, чиято е тази благородна самодейност. Респект, г-жо Рускова! Никой в тази страна не трябва да си затваря очите пред най-страшния проблем на България - демографския проблем, и да се прави, че не вижда стопяването, изгубването на нашата нация. Академията за мода и отсега нататък ще отстоява националните ни и човешките ползи и по всякакъв начин ще поддържа идеята „ Роди дете в България “! “.

Лице на националната акцията „ Роди дете в България “ е българският топмодел Вероника Стефанова – Мис България Свят 2017 и лице на „ Златна игла 2021 “, която наскоро стана майка за повторно. Водеща на благотворителното събитие беше поп певицата Йоанна Драгнева (сияеща в тоалет на фешън къща „ Блинк “ с дизайнер Радослава Лазарова),  която дружно с Виктория Асенова, група 359-Код България и Цвети Радойчева се погрижи за положителното въодушевление на гостите.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР