Академик Бултекс 99 иска да се бори на три фронта

...
Академик Бултекс 99 иска да се бори на три фронта
Коментари Харесай

Академик Бултекс 99 иска да се бори на три фронта през следващия сезон

Академик Бултекс 99 желае да се бори на три фронта през идващия сезон. Пловдивският баскетболен отбор ще пази името, което съумя да си построи след завръщането в елита на България и се надява да продължи да бъде фактор в НБЛ и шампионата за Купата на България. Освен това тимът има упоритостта още веднъж да играе на интернационална сцена, като разновидностите за това са два - или в Балканската лига, или в Българо-македонската лига, в случай че нейното съставяне стане факт.

Амбицията на клубния президент Васил Врачев е да бъде основан и отбор за присъединяване в А група, в който ще влязат момчета от представителния отбор, както и юноши от гарнитурите при подрастващите.

" Ще бъдат поканени и баскетболисти, израснали в школата, които сега учат в ПУ. Идеята е да бъде реализирано съглашение за съдействие с университета и още наши момчета да станат студенти в образователното заведение. Разчитаме на дългогодишните баскетболни обичаи на ПУ "

" Целта ни е да обиграваме младите с повече мачове и да създадем солидна основа за развиване. От години желаеме да създадем наша лична зала за тренировки и мачове на подрастващите и се надяваме до една година и това да стане факт ", съобщи Васил Врачев. " Разбира се, всичко това ще бъде допустимо при обезпечаване на нужните финансови средства, за което клубът се надява да притегли и още спонсори. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР