AI изчисленията биват прегръщани все по-топло от компании от всякакъв

...
AI изчисленията биват прегръщани все по-топло от компании от всякакъв
Коментари Харесай

Google представи за всички услуга за безкодова AI разработка

AI изчисленията биват прегръщани все по-топло от компании от всевъзможен сан по целия свят. Извличането на изгоди от логаритмите не е елементарно, както и тяхното основаване и ръководство. В качеството си на компания, която желае да е водач в региона на изкуствения разсъдък, Гугъл знае това и непрекъснато доставя услуги и артикули, които да оказват помощ на бизнесите да работят с AI логаритмите по един безпроблемен и комфортен метод. Именно и с тази цел, компанията показа тази седмица общата досегаемост на AutoML, платформа обявена през май предходната година. Платформата дава елементарен за потребление drag-and-drop интерфейс за трениране на AI модели. От Гугъл показват услугата, като артикул, ориентиран към обстоятелството, че множеството компании не могат да си разрешат наемането на умели експерти, способни да изградят модели за машинно образование от нулата.

„Има стеснен брой хора, които могат да построяват комплицирани ML модели. И даже и да сте компания, която има достъп до ML/AI инженери, към момента ще би трябвало да управлявате комплицираните и продължителни процеси по основаването на ваши лични модели от сферата на машинното образование. Ние имаме вяра, че Cloud AutoML ще направи AI специалистите, даже и по-продуктивни, ще подкрепи развиването на изкуствения разсъдък и помогне на не толкоз опитните инженери да основават мощни AI системи, каквито преди единствено са мечтали да създадат“, пишат Гугъл в обява в един от блоговете им.

Един от инструментите тук се назовава AutoML Vision и както може да се допусна, той е основан за да се улесни основаването на модели, които обработват изображения. За да стартира нов план, ръководещият системата е нужно да вкара образцов набор, подобаващ на изображенията, които програмата чака да обработва. Освен това, той би трябвало да обезпечи основни думи за всяко от изображенията, тъй че да бъдат основани съответните асоциации. Оттук нататък, единственото, което би трябвало да направи потребителят е да натисне един бутон и системата сама ще направи нужните калкулации. Целият развой по оптимизация не изисква вкарването на код.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР