Ахмед Муса беше посрещнат в ромската махала в града като

...
Ахмед Муса беше посрещнат в ромската махала в града като
Коментари Харесай

България На Нокти! Обвиненият За Радикален Ислям Ахмед Муса Посрещнат Като Герой В Махалата! Вижте Видео!

Ахмед Муса беше посрещнат в ромската махала в града като воин. Хората споделят, че не е терорист и че обвиняването против него не дава отговор на истината. Съдът в Пазарджик махна белезниците на Муса, откакто юристът му показа разписка с платената гаранция. Парите са събрани в джамията в Пазарджик от близки сподвижници на Муса. Преди да стане мохамеданин, той е бил ревнив християнин към евангелската черква.

Приема исляма в Австрия, бил и на образование в Египет. През 2005 година е наказан условно от Пазарджишкия областен съд за участие в неразрешена ислямска фондация и проповядване на халифат. През 2014-а при акция на ДАНС бе арестуван дружно с 13 сподвижници за проповядване на коренен ислям. Според прокуратурата те са проповядвали хрумвания на ИДИЛ. Видеозаписи, гледани в съда, разкриват Ахмед Муса и сподвижниците му да поддържат връзка с двама души, за които се твърди, че са взели участие в бойни дейности на ИДИЛ. Твърди се, че те са отсядали в пазарджишката махала. Според отбраната на Муса и неговите близки тригодишният арест е авансово изтърпяна присъда.

Още преди да види околните си, Ахмед Муса участва на обедната проповед в джамията. „ Аз съм почтен и цялото дело беше учредено на клевети ”, споделя самият той.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР