Ахмед Доган казва днес това, което Путин говори от години.

...
Ахмед Доган казва днес това, което Путин говори от години.
Коментари Харесай

Ахмед Доган казва днес това, което Путин говори от години

Ахмед Доган споделя през днешния ден това, което Путин приказва от години. Това написа в собствен коментар във Фейсбук Явор Дачков.

SafeNews го разгласява без редакторска интервенция:

Ахмед Доган споделя през днешния ден това, което Путин приказва от години, а изключително мощно в последната година. Когато в профил Местан преди години, Доган го направи основно, тъй като Местан се бе трансформирал в маша на турското посолство и се опита да даде Движение за права и свободи на тепсия на Ердоган, само че и тъй като изпусна салдото сред евроатлантизма и Русия. Помня доста добре речта на Доган и раздразнението му от безапелационните евроатлантически реакции на Местан във връзка на сваления съветски аероплан от Турция.

В последните месеци посредством изявленията си Пеевски просто занити Движение за права и свободи в умнокрасивата ниша на американското посолство, което не е далновидно, предивид краха на Запада в Украйна

Ето какво споделя през днешния ден Ахмед Доган и е прав:

Скъпи другари и съидейници, светът се трансформира пред очите ни. Динамиката на геополитическия подтекст е ново предизвикателство пред отбраната на националните ползи, националната сигурност и националния суверенитет. На прага сме на дълготрайно опълчване на Глобализма с упованията на националните страни и на националните идентичности. Вероятно тази наклонност ще бъде съчетана с опити за възобновяване сферите на въздействие на някогашните империи и ще „ завърши ” едвам с преобразуването на ПОЛИТИЧЕСКИЯ НИ СВЯТ в законно многополюсен и, несъмнено, след намирането на следен баланс сред „ старите ” и „ новите ” велики сили. Травмиращо е, че не постоянно си даваме сметка за това. Демокрацията по формулировка е многопартийна.

Още вести четете в категорията България 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР