Агенцията също така разглежда съобщения за огнища на пневмония при

...
Агенцията също така разглежда съобщения за огнища на пневмония при
Коментари Харесай

Грипът се увеличава, докато инфекциите с RSV може да достигнат своя връх, казват американски здравни служители

Агенцията също по този начин преглежда известия за огнища на пневмония при деца в два щата, само че Коен сподели, че „ няма доказателства “, че те са заради нещо извънредно.

Що се отнася до сезона на грипа, седем щата оповестяват за високи равнища на грипоподобни болести при започване на ноември. В нов отчет на CDC в петък организацията споделя, че броят е до 11 щати — най-много в южната и югозападната част.

През последния месец инфекциите с RSV набъбнаха внезапно в някои елементи на страната, като съвсем извършиха незабавните отделения на лечебни заведения в Джорджия, Тексас и някои други щати. Но „ мислим ние сме покрай пика на сезона на RSV или ще бъдем през идната седмица или по този начин “, сподели Коен.

RSV, или респираторен синцитиален вирус, е постоянно срещана причина за леки признаци, сходни на простуда, само че може да бъде рисков за бебета и възрастни хора.

Коен беше запитан за случаи на пневмония при деца, докладвани в Масачузетс и в окръг Уорън, Охайо, покрай Синсинати. Има редица вероятни аргументи за бело...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР