Агенция Пътна инфраструктура“ откри обществената поръчка за избор на изпълнител

...
Агенция Пътна инфраструктура“ откри обществената поръчка за избор на изпълнител
Коментари Харесай

АПИ търси проектант за доизграждането на път до ново ГКПП със С.Македония


Агенция „ Пътна инфраструктура “ откри публичната поръчка за избор на реализатор за разработване на абстрактен и механически план за доизграждането на сектор от третокласния път III-1008 Струмяни – Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Клепало “. По този метод ще се обезпечи още една пътна връзка с Република Северна Македония като се построи трасе, с дължина към 17 км, в сектора от отбивката за с. Колибите до бъдещия граничен контролно-пропускателен пункт.

Прогнозната стойност на поръчката е 1 200 000 лева без Данък добавена стойност. Срокът за подаване на офертите е до 17:30 часа на 3 август 2020 година

Обществената поръчка планува и изработването на механически план за рехабилитация на третокласния път в сектора от с. Струмяни до пътния възел при пресичането с Автомагистрала „ Струма “ /от км 0 до км 0+650/. Целта е с главния ремонт на правата да се възстановят и подобрят технико-експлоатационните качества, да се увеличи носимоспособността на пътната настилка и да се подобри  отводняването.

Бъдещият реализатор ще би трябвало да извърши геодезически измервания, да показа ситуационно и нивелетно решение на бъдещото трасето, идейни планове за новите уреди, градивно проучване на съществуващите уреди с планово решение за осъществяване на нужните ремонтно-възстановителни работи, осъществяване на инженерно-геоложки изследвания и правене на план.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР