Агенти на ДАНС и техни цивилни колеги от оперативните служби

...
Агенти на ДАНС и техни цивилни колеги от оперативните служби
Коментари Харесай

ДАНС следи конгреса на Футболния съюз

Агенти на ДАНС и техни цивилни сътрудници от оперативните служби на Министерство на вътрешните работи ще наблюдават днешния конгрес на Българския футболен съюз за пазаруване на гласове, оповестява " Мач Телеграф ". 

В контролните органи са постъпили сигнала с информация, че форумът на футболната централа, който се пронежда през днешния ден в хотел " Маринела ", може да стане обект на корупция посредством подкупване на делегати.



По тази причина сътрудниците на ДАНС ще слухтят за съществуване на порочни практики и в случай че такива бъдат открити ще се стигне до арести. 

Вчера от Столична дирекция на вътрешните работи потвърдиха за два сигнала за пазаруване на гласове. Към момента нарушавания по тях не са открити. 



" Доколкото съм осведомен има подадени два сигнала от разнообразни хора и са идентични един на различен. Извършена е инспекция, за момента не се удостоверяват, само че работата по случая продължава. Изнася се информация за пазаруване на гласове, само че не е в моето направление. Нека не пречим на инспекцията, като изнасяме информация. Ако се реши ще бъде изнесена информация ", сподели Иван Георгиев - шеф бранш „ Масови мероприятия “ към Столична дирекция на вътрешните работи Иван Георгиев.



Засилено полицейско наличие се следи към хотела, където се организира гласуването. Има и доста профилирани коли на жандармерията.







Снимки: Lupa.bg
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР