Агентът на Ерлинг Халанд - Мино Райола се очаква да

...
Агентът на Ерлинг Халанд - Мино Райола се очаква да
Коментари Харесай

Райола ще преговаря с Челси, Ливърпул и Ман Сити, но не и с Ман Юнайтед за Халанд

Агентът на Ерлинг Халанд - Мино Райола се чака да е отлетял във вчерашния ден за британската столица Лондон за договаряния за трансфер с Челси, Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед и Ливърпул. Импресариото първо беше видян до офисите на Барселона и Реал Мадрид дружно с бащата на играча Алфе-Инге Халанд в четвъртък, с цел да организира договаряния с локалните грандове.

Следващата спирка на двамата е в Лондон, само че „ Sun “ твърди, че Райола ще договаря с Челси, Манчестър Сити и Ливърпул, само че не и както се очакваше и с Манчестър Юнайтед. Смята се, че „ алените дяволи “ чакат в профил и наблюдават деликатно обстановката. Както е известно, Райола съставлява халфа на Юнайтед - Пол Погба.

Халанд има уговорка за откупуване на стойност от 65 милиона английски лири в контракта си с Борусия Дортмунд, само че тя не може да бъде задействана до края на идващия сезон. През този сезон норвежецът има невероятните 33 гола в едвам 31 мача във всички шампионати.

Смята се, че от Борусия са му сложили цена от 180 милиона евро за лятото, въпреки че спортният шеф на „ жълто-черните “ Майкъл Цорк съобщи, че е споделил на Райола, че в немския клуб възнамеряват да разчитат на Халанд в дълготраен проект.

Erling Haaland’s agent set to fly to England TODAY for transfer talks with Chelsea, Man City and Liverpool – but NOT Utd
— The Sun - Man Utd (@SunManUtd)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР