Aehra, новата глобална премиум марка електрически автомобили от Италия, публикува

...
Aehra, новата глобална премиум марка електрически автомобили от Италия, публикува
Коментари Харесай

Елмарката Aehra разкри интериорната концепция на своя SUV

Aehra, новата световна премиум марка електрически коли от Италия, разгласява изображения и елементи от интериора на първото си транспортно средство. С междуосие от три метра, всъдеходът е над междинното равнище в своя клас по вътрешно пространство и има за цел да сложи нови стандарти във връзка с комфорт, технология, материали и лекост на потребление.

Стратегията на Aehra за осъществяване на цялостния капацитет на платформата за електрически транспортни средства е довело до нова интериорна идея. Късите надвеси на автомобила, дългото междуосие и изцяло плоският под разрешават на дизайнерите в Aehra да основат решение, което трансформира вътрешната среда както за лидера, по този начин и за пасажерите.

Една от новаторските характерности на кабината на този SUV е HMI с цялостна широчина екран (интерфейс човек-машина). Когато SUV е в режим на шофиране, дисплеят е в по-ниска позиция, с цел да демонстрира цялата информация, от която лидерът се нуждае, като скорост, пробег, настройки за отопление и вентилация и указания за навигация. Двете външни области на екрана служат като виртуални външни огледала, които предават изображения с висока разграничителна дарба от две предни странични камери. Обратно, когато автомобилът е паркиран, пасажерите могат да издигнат огромния екран, трансформирайки Aehra в среда за домашно кино или офис.

„ SUV-ът и седанът Aehra, които ще пуснем при започване на идната година, бяха проектирани през цялото време като артикули на цифровата епоха. Това беше направено особено предвид на модерния и претрупан метод на живот на нашите клиенти и с цел да се погрижим за тях “ - изяснява основния дизайнер на Aehra Филипо Перини - „ С изцяло разгънат екран, пасажерите могат да се провиснал и да се насладят на филм, до момента в който колата се зарежда или родителите чакат да вземат детето си от учебно заведение или други действия. А за тези, които имат работа, дисплеят и просторният интериор оферират идеално решение за видеоконференции. Вместо да се взирате в смарт телефона или преносимия компютър си, можете да седнете и освен да виждате всички в диалога с съвършена резолюция с висока разграничителна дарба, само че и да ги чувате с кристално чисто, съвършено качество на звука. "

Втори, по-малък и продълговат сензорен екран е подложен в центъра на ръчно шитото кожено табло. Разположен сред лидера и пасажера начело, той разрешава на двамата пасажери на предната седалка да управляват доста функционалности на автомобила като навигация, отопление и вентилация и развлечения.

Изработени от алуминий, рециклируем композит от въглеродни нишки и кожа, седалките оферират равнище на комфорт, нормално непокътнато за пасажерите в първа класа в самолетите. Това важи в още по-голяма степен за седалките в задната част на купето. Там пасажерите могат да се опнат на седалките си с помощта на великодушното пространство за краката и да наваксат малко сън по време на пътуването, в случай че желаят, с помощта на релаксиращото държание при шофиране, типично за електронните коли с ниски равнища на звук.

Aehra показа своя SUV за първи път през октомври 2022 година, а седанът ще бъде показан през април 2023 година Очаква се доставките да стартират през 2025 година Стратегическото стартиране на моделите е планувано за основни пазари, в това число Северна Америка, Европа, Китай и страните от Персийския залив.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР