Адвокатът по спортно право Георги Градев, който обяви, че ще

...
Адвокатът по спортно право Георги Градев, който обяви, че ще
Коментари Харесай

Трима от Изпълкома на БФС са обжалвали вписването на Михаил Касабов като президент

Адвокатът по спортно право Георги Градев, който разгласи, че ще се кандидатира за президент на Българския футболен съюз, заяви в профила си във Facebook, че трима от членовете на Изпълкома на организацията са завели каузи в Софийския градски съд против вписването на Михаил Касабов като краткотраен президент на мястото на подалия оставка Борислав Михайлов. 

Според Градев Емил Костадинов, Румян Вълков и Димитър Георгиев са входирали каузи през предходната седмица, с които да се саботира провеждането на Конгреса на 15 март, на който да бъде определен нов президент на Съюза, предава Българска телеграфна агенция. 

Ето какво написа Градев в обществените мрежи:

" Трима членове на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз апелират вписването на Михаил Касабов като президент, за което те самите гласоподаваха.

Докато ние с Димитър Бербатов обикаляхме телевизионните студиа и обяснявахме във Facebook, че има риск някой сподвижник на бъдещия пандизчия Борислав Михайлов да апелира вписването на Михаил Касабов като президент на БФС, това към този момент е било факт, а ние с Димитър се оказахме прави!

Имената на наглеците, които желаят Михайлов да остане на власт, откакто се апелират решенията на идния конгрес на БФС на 15 март (такъв е проектът, тъй като нямат аватар), са:

- Емил Костадинов - обжалвал на 18 януари (т. дело 124/2023 на Софийски градски съд, арбитър Петя Георгиева);

- Румян Вълков - обжалвал на 19 януари (т. дело 135/2023 на Софийски градски съд, арбитър Весела Трайкова Живкова Офицерска);

- Димитър Георгиев - обжалвал на 19 януари (т. дело 138/2023 на Софийски градски съд, арбитър Нели Алексиева).

По делото на Костадинов има предписание, с което делото е оставено без придвижване (явно не си е написал грамотно исковата молба; той е прочут с грамотността си).

Така ориста на идния конгрес е в ръцете на три почтени дами - съдии в Софийски градски съд. Разчитаме на тяхната експертиза и морал. Нека да знаят, че обществото знае техните имена и ще следи за тяхната работа под лупа.

А за жалбоподателите и Михайлов единствено съд и затвор. Никаква благосклонност! "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР